Yine Ekvador yine kokain

Ekvador’dan Mersin Limanı’na getirilen muz dolu konteynıra gizlenmiş 6 kilo 750 gram kokain ele geçirildi.

İlk Yayın : 23 Kasım 2021 – Son Güncelleme 23 Kasım 2021, 18:14

VİDEO HABER-Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası boyutta uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar yaptı. Çalışmalarda Ekvador’dan Mersin Limanı’na gemiyle getirilen ve yasal yükü muz olan konteynerde kokain maddesi sevkiyatı yapıldığı bilgisi alındı. Bunun üzerine narkotik köpeği Mila ile birlikte yapılan aramada konteynerin dış aksamında bulunan soğutucu içerisine gizlenmiş 6 paket halindeki 6 kilo 750 gram kokain ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

REKOR YAKALAMA YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz haziran ayında yine Ekvador’dan gelen bir gemide muz yüklü konteynır içinde 1 ton 150 kilo kokain ele geçirilmişti. Bu rakam Türkiye’de bugüne kadar yapılmış tek seferde en büyük çaplı kokain yakalaması olarak tarihe geçmişti.

SİLİFKE’DE UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Öte yandan Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda B.A.K. isimli şüphelinin üzerinde 156 gram bonzai ve 1 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli B.A.K., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu