SON GELİŞME
--:--:--
Güncel

Portakallar sahile vurdu, vatandaş isyan etti

Bağlantı kopyalandı!
Portakallar sahile vurdu, vatandaş isyan etti

Mersin’i Erdemli ilçesinde Arpaçbahşiş deresine dökülen ve akıntı ile sahile vuran portakallar vatandaşı isyan ettirdi.

Erdemli ilçesinde para etmiyor diye üreticiler tarafından dereye döküldüğü iddia edilen portakallar sahilde çevre kirliliğine neden oldu. Adem Özcan isimli vatandaş, sosyal medyada sahile dökülen portakalların fotoğrafını paylaşarak, “Para etmiyor diye dereye, denize dökülen portakallar için belediyelerle görüşülse bu şekilde heba edileceğine portakal suyu olarak okullarda öğrencilere dağıtılsa daha güzel olmaz mı?” dedi. Pazarda ve marketlerde kilosu 5-10 liradan değişen portakalların denize dökülmesine tepki gösteren Belma Akşahin isimli vatandaş ise “Nasıl para etmiyor biz neden 7-9 liraya portakal alıyoruz o halde” dedi.

VATANDAŞ TEPKİLİ

“Alamıyoruz bunlar da israf ediyor” dedi. Üreticinin de çaresiz olduğunu söyleyen Fatih Özgişi isimli vatandaş da, “Portakal suluk diye 2 TL ye satılanlarını alıp vatandaşa 8 TL’ye sattıkları için çiftçide haklı olarak döküyor” diye konuştu.  Belediyelerin üreticiye yardım etmesini söyleyen vatandaş Tuncay Akın ise, “Üreticiler ve halkı düşünmüyorlar belediye ön ayak olsa belediyenin kendi veya üreticilerin kuracağı bir kooperatif, portakal büfeleri oluştursa ve halka ucuz olacak narenciye ve diğer ürünlerden çilek olabilir satabilirler” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap

Benzer Haberler

BAŞKAN SEÇER, ‘MEZİTLİ KENT MEYDANI TEMEL ATMA TÖRENİ’NE KATILDI
BAŞKAN SEÇER, ‘MEZİTLİ KENT MEYDANI TEMEL ATMA TÖRENİ’NE KATILDI
Akbaş yeniden CHP Toroslar’ın başında
Akbaş yeniden CHP Toroslar’ın başında
Taşkın: “Toroslar’da Yeni İnsanların Zamanı”
Taşkın: “Toroslar’da Yeni İnsanların Zamanı”
İnşaat sektörünün Beyaz listesi hazır
İnşaat sektörünün Beyaz listesi hazır
SEÇER: “MERSİN BİR BASKETBOL ŞEHRİ OLARAK ANILIYOR”
SEÇER: “MERSİN BİR BASKETBOL ŞEHRİ OLARAK ANILIYOR”
BAŞKAN YILDIZ, GÜNE ESNAF ZİYARETLERİYLE BAŞLIYOR
BAŞKAN YILDIZ, GÜNE ESNAF ZİYARETLERİYLE BAŞLIYOR
Haberin Doğru Adresi
Haberin Acil Adresi

Acilhaber.net MEİGDER Üyesidir.

Copyright 2026 © Tüm hakları Acilhaber.net 'de saklıdır. Ajans Politikalarına Uyar! İzinsiz Hiç bir Yazı ve Materyal Kopyalanamaz. WhatsApp İhbar: +90 506 364 16 77