Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği Nefes Kesti

İlk Yayın : 19 Eylül 2023 – Son Güncelleme 19 Eylül 2023, 14:48

Kartepe Belediyesi’nin desteklediği, Kartepe Off-Road Doğa Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği” Maşukiye’de gerçekleştirildi. İki gün süren şenlikler birbirinden heyecanlı gösterilerle izleyenlere aksiyon dolu anlar yaşattı.

 

KOCAMAN BAŞARILAR DİLEDİ

“Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği”nin startını Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman verdi. Kocaman, “Zorlu parkurlarda adrenalin yüklü kıyasıya bir mücadele. Off-Road ve Doğa Şenliği tüm heyecanıyla Kartepe’de yaşanıyor! Tüm yarışmacılarımıza başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. 

 

KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER

Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği’nde adrenalin tutkunları Erkekler S-1, S-2, S-3,

S-4, kadınlar kategorisinde mücadele edildi. Extrem S1 Kategorisinde, Selahattin Seçkin ve Engin Aslan birinci, Batuhan Özkan ve Kürşat Özer ikinci, Cahit Ergüzer ve Polat Ergüzer üçüncü oldular. S2 Kategorisinde, Halit Çakır ve Soner Üstünel birinci, Nihat Öztür ve Halit Çakır ikinci oldular.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

S-1 Kategorisinde Barkın Civak birinci, Furkan Öztaş ikinci, Murat Karagülle üçüncü, S-2 Kategorisinde Sertan Tanta birinci, Osman Öztaş ikinci, Emre Bozkurt üçüncü, S-3 kategorisinde Halit Çakır birinci, Rüstem Yıldız ikinci, Fatih Mercan üçüncü, S-4 Muhammed Akyılmaz birinci, Hami Demir ikinci, Polat Ergüzel üçüncü,  kadınlar arasında S-1 kategorisinde Dilara Uslu birinci, Hatice Türe ikinci, Gönül Uslu üçüncü, S-2 kategorisinde Ayşegül Yıldız birinci, Gülşen İçlal ikinci oldular. Dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Başa dön tuşu