SON GELİŞME
--:--:--
Güncel

Başkan Yılmaz, Galibiyet Sevincini Paylaştı

Bağlantı kopyalandı!
Başkan Yılmaz, Galibiyet Sevincini Paylaştı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Orduspor 1967 karşılaşmasını 3-0 galibiyetle tamamlayan İçel İdman Yurdu’nu tebrik etti.

MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, kent protokolü, İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve on binlerce taraftarla birlikte karşılaşmayı izleyen Başkan Yılmaz; “Güzel Mersin akşamında alınan bu galibiyet, şehrimize daha da güzellik kattı” dedi. Mersin Stadyumu’nda Orduspor 1967 A.Ş.’yi ağırlan İçel İdman Yurdu, Play-Off Yarı Final Müsabakası’nı 3-0 kazanarak finale kaldı. 2. Lig’e yükselme mücadelesinde geçtiğimiz hafta deplasmanda Orduspor 1967 karşısında 1-0 mağlup olan Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu, kendi sahasında Orduspor 1967’yi 3-0 mağlup etti. İçel İdman Yurdu, tarafsız sahada Fethiye Spor ile tek maç oynayacak.

Müsabakanın ardından sahaya inerek İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ile kulüp yönetimini ve futbolcuları tebrik eden Başkan Yılmaz; “Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden şehrimizin takımı İçel İdman Yurdumuzun, 2. Lig’e yükselme mücadelesini on binlerce taraftarla birlikte izlemenin mutluluğunu yaşadık. Bu başarıda emeği olan Kulüp Başkanımız Metin Saltık’a ve değerli yönetimine, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

“Hep Destek, Tam Destek”

 

“Mersinimiz, Süper Lig’de bir takımla temsil edilmeyi hak ediyor. Umarım en kısa sürede Süper Lig’e de çıkma başarısı gösteririz” diyen Başkan Yılmaz, İçel İdman Yurdu’na; tesis tahsis ettiklerini ve binlerce taraftar ile destek verdiklerini de hatırlatarak; “İçel İdman Yurdu Spor Kulübümüze, konaklama ve antrenman yapabilecekleri Korukent Mahallemizde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezimizdeki tesisimizi tahsis ettik. Her hafta 100 gencimizi İçel İdman Yurdu’nun evinde oynadığı maçlarda ağırladık ve Toroslar’dan taraftarları servislerle maça götürdük. Şehrimizin takımı İçel İdman Yurdu’nun her zaman yanındayız. Çocuklarımızla, gençlerimizle ve hemşehrilerimizle tribünlerde yerimizi alıyoruz. Takımımız, taraftarını arkasında hissetsin istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yap

Benzer Haberler

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ZEYTİN DESTEĞİ ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ZEYTİN DESTEĞİ ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
BAŞKAN YILDIZ, YENİ NİKAH SALONUNUN AÇILIŞINI YAPTI
BAŞKAN YILDIZ, YENİ NİKAH SALONUNUN AÇILIŞINI YAPTI
JANDARMADAN NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK OPERASYONU
JANDARMADAN NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK OPERASYONU
81 İLDE YAŞLILAR GÜNÜ İÇİN EŞ ZAMANLI YÜRÜYÜŞ
81 İLDE YAŞLILAR GÜNÜ İÇİN EŞ ZAMANLI YÜRÜYÜŞ
Mersin’deki yangın kontrol altına alındı
Mersin’deki yangın kontrol altına alındı
BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, KULAK VE BAHŞİŞ’TE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, KULAK VE BAHŞİŞ’TE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Haberin Doğru Adresi
Haberin Acil Adresi

Acilhaber.net MEİGDER Üyesidir.

Copyright 2026 © Tüm hakları Acilhaber.net 'de saklıdır. Ajans Politikalarına Uyar! İzinsiz Hiç bir Yazı ve Materyal Kopyalanamaz. WhatsApp İhbar: +90 506 364 16 77
sohbet