SON GELİŞME
--:--:--

Bugün:

SE

Minik Ela’ya ‘Kedi Evi’ sürprizi

Bağlantı kopyalandı!
Minik Ela’ya ‘Kedi Evi’ sürprizi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den, öğrenci arkadaşlarıyla birlikte sahiplendikleri “Boncuk” için ‘Kedi Evi’ talebinde bulunan özel çocuklarımızdan minik Ela Nur’un talebi yanıtsız kalmadı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri hazırladıkları Kedi Evi’ni okula götürerek, Ela Nur’a sürpriz yaptı.

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Selçuk Şahutoğlu, “Yaptığımız sürpriz belki çok küçüktü, ama mutluluğu çok büyük oldu” dedi. Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nda özel eğitim sınıfı öğretmeni Aslı Yıldırım ise “Boncuk ev sahibi oldu, Ela ve arkadaşları çok mutlu oldu” ifadesini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nu ziyareti sırasında, kendisinden okulun kedisi “Boncuk” için ‘Kedi Evi’ talebinde bulunan minik Ela Nur’un talebi yerine getirildi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, talep edilen kedi evi okula götürülerek, minik Ela Nur ve arkadaşlarına sürpriz yapıldı. Kedi Evi’ni gören minik Ela Nur ve arkadaşları, Boncuk’u yuvasına getirerek büyük mutluluk yaşadı.

Şahutoğlu: “Yaptığımız sürpriz çok küçüktü, ama mutluluğu çok büyük oldu”

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Selçuk Şahutoğlu, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in, Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nu ziyaretinde, minik öğrencimiz Ela’nın kendisinden bir kedi evi talebi vardı. Biz de bugün Ela’mıza bir sürpriz yaparak, kedi evini kendisine teslim ettik. Ela’nın sevinci hepimizi çok mutlu etti. Ela’ya bundan sonraki eğitim aşamasında ve yaşamı boyunca başarılar diliyoruz. Yaptığımız sürpriz belki çok küçüktü, ama mutluluğu çok büyük oldu” dedi.

Yıldırım: “Onların yüzlerindeki mutluluk her şeyden önemli”

Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nda özel eğitim sınıfı öğretmeni Aslı Yıldırım ise, evcil hayvan beslemenin yüksek stres ve kaygı üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu belirterek, özel çocukların empati ve sorumluluk gibi duygularını da artırdığını söyledi. Yıldırım, “Öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamaya çalışırken, bir kedi sahiplendik. Ela Nur, bizim çok özel bir öğrencimiz. Kendisi okulumuzun gözbebeği sayılır. Onun bir talebi vardı. Kedimize bir ev istedik. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi, bizim bu talebimizi geri çevirmedi. Çok ilgililerdi. Kedi Evi’ni bugün getirdiler. Çok teşekkür ederiz. Boncuk ev sahibi oldu, Ela çok mutlu oldu. Bizim için onların yüzlerindeki mutluluk, her şeyden önemli” diye konuştu.

 

Benzer Haberler
GÜLNAR’IN ULAŞIMINDA MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE YENİ BİR DÖNEM
GÜLNAR’IN ULAŞIMINDA MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE YENİ BİR DÖNEM
AİLELERE ‘OKULA UYUM SÜRECİ’ ÖNERİLERİ
AİLELERE ‘OKULA UYUM SÜRECİ’ ÖNERİLERİ
BÜYÜKŞEHİR’İN KORTLARINDA ZAFER COŞKUSU ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDI
BÜYÜKŞEHİR’İN KORTLARINDA ZAFER COŞKUSU ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDI
TOROSLAR’DA OKUL ÖNCESİ KIRTASİYE DENETİMİ
TOROSLAR’DA OKUL ÖNCESİ KIRTASİYE DENETİMİ
BETEM’de öğretmenlere özel eğitim
BETEM’de öğretmenlere özel eğitim
TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ
TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ
Haberin Doğru Adresi
Haberin Acil Adresi

Acilhaber.net MEİGDER Üyesidir.

Copyright 2026 © Tüm hakları Acilhaber.net 'de saklıdır. Ajans Politikalarına Uyar! İzinsiz Hiç bir Yazı ve Materyal Kopyalanamaz. WhatsApp İhbar: +90 506 364 16 77