Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in ev sahipliğinde ve teşrifleriyle Ankara’da düzenlenen iftar programına katıldı.
Bakanlık yetkilileri ve 81 il müdürünün katılımıyla Ankara Gölbaşı Mogan MTAL’de düzenlenen iftar programında, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, başarı belgesini Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in elinden aldı.
Koca, yaptığı konuşmada: “Yaşadığımız yüzyılın afetinde maalesef milletçe çok üzüldük. Bizler eğitim camiası olarak yaraların ek kısa sürede sarılması için her zaman milletimizin ve devletimizin yanında olduk. Bu anlamda Sayın Bakanımızın bizlere layık gördüğü bu başarı belgesini mesleğine tüm kalbiyle bağlı, emektar meslektaşlarım adına alıyorum. Taltifleri için Sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyor, bu başarının mimarı tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
