SON GELİŞME
--:--:--

Bugün:

SE

MERSİN’DE DEV NARKOTİK OPERASYONU

Bağlantı kopyalandı!
MERSİN’DE DEV NARKOTİK OPERASYONU

Mersin’de uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen kapsamlı çalışmalar kapsamında, güvenlik güçleri önemli bir operasyona imza attı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz ve takipli çalışmaları sonucunda Mersin merkezli ve Tarsus ilçesinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda yüklü miktarda uyuşturucu madde ve döviz ele geçirildi.

Yüklü Miktarda Uyuşturucu ve Döviz Ele Geçirildi

Operasyon kapsamında;

  • 40 kilo 171 gram metamfetamin,
  • 1 kilo 244 gram eroin,
  • Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 56 bin 500 Euro, 5 bin 250 ABD Doları ve 12 bin 420 İngiliz Sterlini ele geçirildi.

Ele geçirilen maddelere ve paralara el konulurken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

11 Şüpheli Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

Yetkililer, halkın huzuru ve özellikle gençlerin korunması amacıyla uyuşturucu madde ve ticaretine yönelik mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Benzer Haberler
BAŞKAN SEÇER, MEPİAD ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN SEÇER, MEPİAD ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR SESSİZ DOSTLARA ŞEFKAT YUVASI SUNUYOR
BÜYÜKŞEHİR SESSİZ DOSTLARA ŞEFKAT YUVASI SUNUYOR
TOROSLAR’DA MERKEZDEN KIRSALA EŞİT HİZMET
TOROSLAR’DA MERKEZDEN KIRSALA EŞİT HİZMET
ŞAMPİYON MSK U10 VE U11 BASKETBOL TAKIMLARI BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ
ŞAMPİYON MSK U10 VE U11 BASKETBOL TAKIMLARI BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ
MÜFTÜ DERESİ YAŞAM VADİSİ PROJESİ’NİN BİRİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI
MÜFTÜ DERESİ YAŞAM VADİSİ PROJESİ’NİN BİRİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI
BETEM, Türkiye’ye yayılıyor
BETEM, Türkiye’ye yayılıyor
Haberin Doğru Adresi
Haberin Acil Adresi

Acilhaber.net MEİGDER Üyesidir.

Copyright 2026 © Tüm hakları Acilhaber.net 'de saklıdır. Ajans Politikalarına Uyar! İzinsiz Hiç bir Yazı ve Materyal Kopyalanamaz. WhatsApp İhbar: +90 506 364 16 77