SON GELİŞME
--:--:--
Gündem

Menderes’te Halk Ekmek

Bağlantı kopyalandı!
Menderes’te Halk Ekmek
mendereste-halk-ekmek.jpg

Menderes Belediyesi çalışmaları vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde birçok etkinliğe imza atan ve şuan hali hazırda 91. İzmir Enternasyonal fuarında çeşitli tanıtım ve aktiviteler ile yer alan Menderes Belediyesi yine güzel bir işe imza attı.

 

Menderes’e 2 Halk Ekmek Şubesi

İlki 20 Temmuzda Cüneytbey mahallesinde açılan halk ekmek büfesi şimdi de Görece mahallesinde hizmete girdi.

 

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu; “Ülkenin içinde bulunduğu bu ekonomik durum göz önüne alındığında bizler belediye olarak böyle bir hizmet vermek zorunda hissettik.  İlkini 20 Temmuzda Cüneytbey mahallesinde hizmete açtığımız Halk Ekmek büfesine 5 Eylül tarihi itibari ile Görece mahallemizde eklendi” dedi.

 

Sosyal Belediyecilik

 Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerini bu kapsamda her türlü ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduğunu belirtti. bu hizmet ile Menderesli hemşehrilerimize, uygun, sağlıklı, kaliteli, hijyenik ve güvenilir bir hizmet sunmaktan mutluluk duyuyorum dedi.

 

İBB’ye Teşekkür

Başkan Vekili Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’e ilçemize verdikleri önem ve değer için teşekkür ettiğini ve ayrıca emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Vekili Özkan menderes için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Akaryakıtta yeni dönem!
Akaryakıtta yeni dönem!
Mersin’de belediyelere şafak operasyonu
Mersin’de belediyelere şafak operasyonu
Eylül ayı doğum yardımlarda hesaplarda
Eylül ayı doğum yardımlarda hesaplarda
AYM, süresiz yoksulluk nafakasını düzenleyen ibareyi iptal etti
AYM, süresiz yoksulluk nafakasını düzenleyen ibareyi iptal etti
Türkiye’nin dijital altyapısı büyüyor
Türkiye’nin dijital altyapısı büyüyor
Fon soruşturmalarında 5’inci dalga
Fon soruşturmalarında 5’inci dalga
Haberin Doğru Adresi
Haberin Acil Adresi

Acilhaber.net MEİGDER Üyesidir.

Copyright 2026 © Tüm hakları Acilhaber.net 'de saklıdır. Ajans Politikalarına Uyar! İzinsiz Hiç bir Yazı ve Materyal Kopyalanamaz. WhatsApp İhbar: +90 506 364 16 77
sohbet