SON GELİŞME
--:--:--
Eğitim

Kemer Belediyesi ücretsiz voleybol ve basketbol kursları vermeye hazırlanıyor

Bağlantı kopyalandı!
Kemer Belediyesi ücretsiz voleybol ve basketbol kursları vermeye hazırlanıyor
kemer-belediyesi-ucretsiz-voleybol-ve-basketbol-kurslari-vermeye-hazirlaniyor.jpg

Kemer Belediyesi, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde voleybol ve basketbol takımları kurmaya hazırlanıyor. Açılacak olan ücretsiz voleybol ve basketbol kursları öncesi voleybol antrenörü Vedat Demirel ve basketbol antrenörü Nilüfer Bağcı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette, Kemer Belediye Merkez Spor Futbol Kulübü Başkanı Ayhan Süel de yer aldı. 

Kemer Belediyesi, kick boks, karate ve futbol takımlarının ardından Kemer’de yaşayan çocuklar ve gençler için ücretsiz voleybol ile basketbol kursları açarak takım oluşturacak.  

1 Temmuz’dan itibaren başlayacak olan ücretsiz voleybol ve basketbol kurslarında, çocukların spora daha fazla adapte edilmesi amaçlanıyor. 

Voleybol kurslarının, minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde verileceği ve bu kategorilerde takımlar oluşturularak resmi müsabakalara katılım sağlanacağı belirtildi. 

Basketbol kurslarının ise U10, U12, U14 ve U16 kategorilerinde yapılacağı ve daha sonra her kategoriden basketbol takımı oluşturularak resmi müsabakalara katılım sağlanacağı aktarıldı. 

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak Temmuz ayı itibariyle ücretsiz voleybol ve basketbol kurslarımızı açacağız. Çocuklarımızın tüm masrafları, aynı futbol okullarımızda olduğu gibi Kemer Belediyesi’ne ait olacak. Tüm çocuklarımızı Kemer Belediyespor bünyesine bekliyoruz. Amacımız çocuklarımızı sporla daha fazla buluşturmak. Belediye olarak tüm imkanlarımızı onlara sunmaya hazırız. Çocuklarımızı seviyoruz ve gözlerinden öpüyoruz.” dedi. 

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Tümü
TÜBİTAK STAR Programı için 2. dönem çağrısı
TÜBİTAK STAR Programı için 2. dönem çağrısı
2026-YKS ek yerleştirme sonuçları belli oldu
2026-YKS ek yerleştirme sonuçları belli oldu
MEB’den izinsiz eğitim faaliyetlerine karşı denetim talimatı
MEB’den izinsiz eğitim faaliyetlerine karşı denetim talimatı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENİM YARDIMI İLE BU YIL DA GENÇLERİN YANINDA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENİM YARDIMI İLE BU YIL DA GENÇLERİN YANINDA
Türkiye’nin üniversiteleri sürdürülebilirlikte Avrupa’da ilk sırada
Türkiye’nin üniversiteleri sürdürülebilirlikte Avrupa’da ilk sırada
Jandarma personeline “Finans Terapisi” eğitimi
Jandarma personeline “Finans Terapisi” eğitimi
Haberin Doğru Adresi
Haberin Acil Adresi

Acilhaber.net MEİGDER Üyesidir.

Copyright 2026 © Tüm hakları Acilhaber.net 'de saklıdır. Ajans Politikalarına Uyar! İzinsiz Hiç bir Yazı ve Materyal Kopyalanamaz. WhatsApp İhbar: +90 506 364 16 77