“Hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz”

Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü Başkanı Serdar Çevirgen, “3 kupa hedefimiz doğrultusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz, kaçınmayacağız” dedi.

İlk Yayın : 23 Kasım 2021 – Son Güncelleme 23 Kasım 2021, 18:12

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Fenerbahçe Safiport’un ev sahipliği yaptığı maçı kaybetti. Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonunda oynanan maçı Fenerbahçe 72-59 kazandı. Maç sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan ÇBK Mersin Kulüp Başkanı Serdar Çevirgen, “Çukurova Basketbol olarak bu sezon oynayacağımız her maça kazanma hedefiyle çıkıyoruz. Fenerbahçe Safiport maçı da bu maçlardan biriydi. Fenerbahçe Safiport, EuroLeague Women’ın en önemli ekiplerinden. Her sene Final Four oynama alışkanlığı olan, oturmuş kadrosuyla beraber oynamaya alışmış bir takım. Bizim ise 10 yeni oyuncu ile sezona başlamış bir takım olarak, oyunumuzu oturtmak için biraz zamana ihtiyacımız var. Kaybettiğimiz bir şey yok, kendimizin de farkında olduğumuz eksikleri görmemiz açısından önemli bir maç oynadık” dedi.

“EKİBE GÜVENİM TAM”

Teknik ekibe güveninin tam olduğunu belirten Çevirgen, “Oyunumuzu oturtmak için yoğun çaba harcıyorlar. Oyuncularımızın ortaya koydukları azim ve kazanma istediğinden de son derece memnunuz. Herkes koyduğumuz hedeflerin farkında. Sezon sonunda koyduğumuz hedeflere ulaşacağımızdan kuşkumuz yok. Bilindiği üzere Chelsea Gray’in 15 Kasım’da Mersin’de olmasını bekliyorduk. Ancak fiziksel yorgunluğundan dolayı bize takıma katılamayacağını belirtti ve kontratını tek taraflı feshetti. Bu konuda kulüp olarak FIBA sürecini başlattık. Transfer pazarında oyuncu olmaması sebebiyle zor durumda kaldık ancak takıma en az Chelsea Gray kalibresinde bir oyuncu kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında DeWanna Bonner da ocak ayında bizimle beraber olacak. Daha önce de belirttiğimiz gibi 3 kupa hedefimiz doğrultusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz, kaçınmayacağız” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu