Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fidanlar Geleceğe Umut Oldu

Mersin’de çocuklar ve yetişkinler, kuşaklar arası kaynaşmayı hedefleyen etkinlikte 60

Mersin’de çocuklar ve yetişkinler, kuşaklar arası kaynaşmayı hedefleyen etkinlikte 60 fidanı toprakla buluşturdu.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Çocuk Hakları Çocuk Komitesi üyeleri ile Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi’nden yetişkinler bir araya geldi. Toroslar ilçesi Anıttepe Zeytinlik Mevkii’ndeki Çocuk Hakları Hatıra Ormanı’nda gerçekleşen etkinlikte, 60 fidan toprakla buluştu.

BİRLİKTE ŞARKILAR SÖYLEDİLER
Kahvaltıyla başlayan etkinlikte çocuklar ve yetişkinler birlikte fidan dikti, ardından şarkılar ve türküler eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Çocuklar ve yetişkinler oyunlar oynayarak etkinliği renklendirdi.

“KUŞAKLAR ARASI KAYNAŞMA ÖNEMLİ”
İl Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa Sarı, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Amacımız, kuşaklar arası kaynaşmayı sosyal faaliyetlerle pekiştirerek Türkiye’ye örnek projeler geliştirmek. Toplumun tüm kesimlerini kucaklıyor, çocuklarımızın gülümsemesi ve yetişkinlerimizin hayır dualarını önemsiyoruz.Etkinliğe 25 çocuk ve 30 yetişkin olmak üzere toplam 55 kişi katıldı. Çocukların ve yetişkinlerin iş birliğiyle dikilen fidanlar geleceğe umut taşıdı.”