SON GELİŞME
--:--:--
Gündem

DP’li Erdal’dan kongreye katılım çağrısı

Bağlantı kopyalandı!
DP’li Erdal’dan kongreye katılım çağrısı

Demokrat Parti (DP) Mersin İl Koordinatörü Sedat Erdal, 6 Mart’ta yapılacak Demokrat Parti kongresi için katılım çağrısında bulundu. Kongre için yoğun bir çalışma yaptıklarını belirten Erdal, kongrede çok güçlü bir çıkış yapacaklarını söyledi.  

Demokrat Parti (DP), 6 Mart’ta Ankara Atatürk Spor Salonunda olağan kongreye gidiyor. Kongre için büyük bir heyecan yaşanırken, DP Mersin İl Koordinatörü Sedat Erdal öncülüğünde DP Mersin il ve ilçe teşkilatları kongre için hummalı bir çalışma yürütüyorlar. Kongre için tüm teşkilatla çalmadık kapı bırakmayan Erdal, herkesi kongreye çağırdı. Kongreye ilişkin konuşan Erdal, “Kongre nedeniyle büyük bir heyecan yaşanıyor. Büyük demokrasi yürüyüşü 6 Mart’ta yeniden başlayacak. Hem Mersin’de hem de Türkiye genelindeki teşkilatlarımız hummalı bir çalışma içerisindedirler. Partimizin bu çalışmaları heyecanı üst düzeye çıkarmış ve büyük kitlelerin yuvaya dönüş kararı almalarını sağlamıştır. DP’de Cemal Enginyurt gibi çok başarılı siyasetçilerimiz ile kongrede çok güçlü bir çıkış yapacağız. Kamuoyu ve medya şimdiden kongreyi konuşuyor. Mersin teşkilatları olarak partimizi daha iyi yerlere getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Kadın ve gençlik kollarımızla çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Kongreye katılmak isteyenlere elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Kongreye katılmak isteyen çok sayıda insan var. Otobüslerle kongreye toplu bir şekilde gideceğiz. Cumartesi gece yola çıkacağız. Kongreden sonra da Mersin ilimiz ve ilçelerinde aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çalmadık kapı, görüşmediğimiz insanımız kalmayacak. Gönüllere dokunacağız” dedi.

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Akaryakıtta yeni dönem!
Akaryakıtta yeni dönem!
Mersin’de belediyelere şafak operasyonu
Mersin’de belediyelere şafak operasyonu
Eylül ayı doğum yardımlarda hesaplarda
Eylül ayı doğum yardımlarda hesaplarda
AYM, süresiz yoksulluk nafakasını düzenleyen ibareyi iptal etti
AYM, süresiz yoksulluk nafakasını düzenleyen ibareyi iptal etti
Türkiye’nin dijital altyapısı büyüyor
Türkiye’nin dijital altyapısı büyüyor
Fon soruşturmalarında 5’inci dalga
Fon soruşturmalarında 5’inci dalga
Haberin Doğru Adresi
Haberin Acil Adresi

Acilhaber.net MEİGDER Üyesidir.

Copyright 2026 © Tüm hakları Acilhaber.net 'de saklıdır. Ajans Politikalarına Uyar! İzinsiz Hiç bir Yazı ve Materyal Kopyalanamaz. WhatsApp İhbar: +90 506 364 16 77
sohbet