BU YAZININ BAŞLIĞINI SİZ KOYUN

İlk Yayın : 23 Şubat 2024 – Son Güncelleme 23 Şubat 2024, 11:12

Şu Fırat’ın suyu akar serindir oy oy
Ölem, ölem derdo ölem akar serindir oy.”

Daha kim bilir ne yaşanmışlıklar, Fırat’a ağıt yaktıracak. Sömürge Madenciliği yapılan ülkemizde sülfirik asitin çevre sularına ve Fırat Nehri’ne karışma tehlikesi ile karşı karşıyayız.
Laik Cumhuriyet’e alçakça savaş açan, laikliği dinsizlik sayan, şeriata karşı olmayı din düşmanlığı kabul eden, halifelik özlemi içinde olan siyasal iktidar ve başı ne istiyor? Açıkça istedikleri din devleti ve İslam Cumhuriyeti. Ama asıl istedikleri “İktidar ve servettir.”

İslam dini sadelik, doğruluk, dayanışma dinidir. Bunlar, saray ve şatafat ister. İnancı kullanan iktidar, uysal bir sürü toplumu yarattı. Haklı olmak, doğruyu savunmak, insanlık adına konuşmak, kör inancın yerine aydınlık bilinci koyarak kazanmalıyız.

 

Çok çalışmanın; yanlışlara, haksızlıklara, alçaklıklara, yalanlara, talanlara karşı çıkmanın zamanı. 31Mart’a kadar süreceğinden kuşku duymayacağımız; tehditlere, küfürlere karşı çıkmalı, sandığa gitmeliyiz. Ülke için çalışacak, ranta değil halka hizmet edecek adaylara oy vermeliyiz.
Atatürk’e hakaretler doğallaştırılıp cezasız bırakılıyor. Cumhurbaşkanına, kurtarıcıya dil uzatanlar cezalandırılmalı, Laik Cumhuriyet sonuna kadar yaşatılmalı .

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Başa dön tuşu