Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Edirne İl Başkanı İba, Enez’de temaslarda bulundu

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Enez ilçesinde teşkilat mensupları, yerel yöneticiler, muhtarlar, oda ve birlik başkanları ile üreticilerle bir araya geldi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Enez ilçesinde teşkilat

Erdoğan DEMİR/ EDİRNE (İGFA) – Enez programına AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Belgin İba, İlçe Başkanı Ali Mercanoğlu ve teşkilat üyeleriyle ilçede yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Başkan İba, programı kapsamında Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’i de ziyaret etti. Görüşmede ilçenin ihtiyaçları, tarihî ve kültürel zenginlikleri ile belediye hizmetleri ele alındı.

Muhtarlar, oda ve birlik başkanları, kooperatif temsilcileri ve üreticilerin katıldığı istişare toplantısında ise tarım, hayvancılık, esnafın beklentileri ve köylerin ihtiyaçları görüşüldü. Katılımcıların talep ve önerilerini dinleyen İba, Enez’in gelişimi için ortak akıl ve iş birliğinin önemine dikkat çekti. Başkan İba ayrıca Enez Kaymakamı Yunus Emre Fırat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.