SON GELİŞME
--:--:--

Bugün:

SE

PASAPORTLARA EL KOYUP FUHUŞA ZORLADILAR

Bağlantı kopyalandı!
PASAPORTLARA EL KOYUP FUHUŞA ZORLADILAR

VİDEO HABER-Mersin’de yabancı uyruklu kişileri borçlandırarak pasaportlarına el koyan ve fuhşa zorladıkları belirlenen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3’ü tutuklandı.

SUÇ ÖRGÜTÜ TAKİPLE DEŞİFRE EDİLDİ

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, hassas ve titiz çalışmalar sonucu önemli bir suç yapılanmasını deşifre etti. Yapılan tespitlerde, örgütün yabancı uyruklu şahısları borçlandırarak pasaportlarına el koyduğu ve fuhuş yaptırdığı belirlendi.

Şebekenin, dikkat çekmemek amacıyla mağdurları 3 ila 4 kişilik gruplar halinde sürekli olarak Türkiye’ye giriş çıkış yaptırdığı tespit edildi.

İKİ İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Elde edilen deliller doğrultusunda, suç örgütünü yönettiği belirlenen şüphelilere yönelik Mersin merkezli iki ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 3’ü Mersin’de, 1’i Bingöl’de olmak üzere toplam 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

SİLAH, PARA VE ÇOK SAYIDA TELEFON ELE GEÇİRİLDİ

Adreslerde yapılan aramalarda;

  • 1 tabanca,

  • 1 şarjör,

  • Çok sayıda fişek,

  • 12 cep telefonu,

  • Fuhuş faaliyetlerinden elde edildiği değerlendirilen 89 bin 900 lira ele geçirildi.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, operasyon kapsamında mağdur oldukları değerlendirilen 2 yabancı uyruklu şahıs, sınır dışı işlemleri için Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne (GÖKSEM) teslim edildi.

Benzer Haberler
KVKK’dan kamu kurumlarına internet uyarısı: Kişisel veri paylaşımlarına ilke kararı
KVKK’dan kamu kurumlarına internet uyarısı: Kişisel veri paylaşımlarına ilke kararı
Meteoroloji uyardı: bazı bölgelerde sağanak, sıcaklıklar yüksek seyredecek
Meteoroloji uyardı: bazı bölgelerde sağanak, sıcaklıklar yüksek seyredecek
Servis ücreti, QR menü ve etiket fiyatına bakanlıktan net mesaj
Servis ücreti, QR menü ve etiket fiyatına bakanlıktan net mesaj
Altın fiyatlarında ibre aşağı döndü
Altın fiyatlarında ibre aşağı döndü
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 382 gözaltı
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 382 gözaltı
Diyanet’ten hacı adaylarına pasaport uyarısı
Diyanet’ten hacı adaylarına pasaport uyarısı
Haberin Doğru Adresi
Haberin Acil Adresi

Acilhaber.net MEİGDER Üyesidir.

Copyright 2026 © Tüm hakları Acilhaber.net 'de saklıdır. Ajans Politikalarına Uyar! İzinsiz Hiç bir Yazı ve Materyal Kopyalanamaz. WhatsApp İhbar: +90 506 364 16 77