SON GELİŞME
--:--:--

Ekonomi

Buca’da dayanışmayı büyüten proje

Bağlantı kopyalandı!
Buca’da dayanışmayı büyüten proje
bucada-dayanismayi-buyuten-proje.jpg

Buca Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Paylaştıkça Güzel” projesi kapsamında ikinci el kıyafetler dönüşüme girdi. Böylece hem tüketim azaldı hem de dayanışma büyüdü. Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman, “Buca’mızda paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi’nin “Paylaştıkça Güzel” projesi kapsamında kentteki dayanışma ağı büyüdü. Aydoğdu, Yenigün, Yıldız, Efeler ve Buca Koop mahallelerinde bulunan 6 giysi kumbarası, Bucalıların ikinci el kıyafet bağışlarıyla doldu. Bağışlanan giysileri, özenle ayırıp temizleyerek yeniden kullanıma sunan Buca Belediyesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarına hız verdi. Ekipler, titizlikle hazırlanan kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere teslim etmeye başladı.

Projeye desteklerinden ötürü hayırsever Bucalılara teşekkür eden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Buca dayanışmayla büyüyor.  Her yaştan, her mahalleden vatandaşımızın desteğiyle dolan giysi kumbaralarımız, bugün ihtiyaç sahiplerine umut oluyor.  Amacımız, hiçbir çocuğun bayramlık hasreti çekmediği, hiçbir annenin ‘evladım ne giyecek’ diye dert etmediği bir Buca yaratmak. Buca’mızda paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Tümü
Altın ne kadar olacak?
Altın ne kadar olacak?
MESKİ’NİN DOĞA DOSTU UYGULAMASI: DİJİTAL FATURA
MESKİ’NİN DOĞA DOSTU UYGULAMASI: DİJİTAL FATURA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN ÜRETİCİYE GÜÇ KATAN DESTEK
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN ÜRETİCİYE GÜÇ KATAN DESTEK
WHATSAPP’TA İŞLETMELER İÇİN ÜCRETLİ MESAJ DÖNEMİ
WHATSAPP’TA İŞLETMELER İÇİN ÜCRETLİ MESAJ DÖNEMİ
SEÇER: GEÇİM KAYGISIYLA DEĞİL, HUZUR VE GÜVEN İÇİNDE YAŞAMALI”
SEÇER: GEÇİM KAYGISIYLA DEĞİL, HUZUR VE GÜVEN İÇİNDE YAŞAMALI”
Talat Dinçer: “Esnafın Kasasına Denetmen, Milyarlık Fonlara Sessizlik!”
Talat Dinçer: “Esnafın Kasasına Denetmen, Milyarlık Fonlara Sessizlik!”
Haberin Doğru Adresi
Haberin Acil Adresi

Acilhaber.net MEİGDER Üyesidir.

Copyright 2026 © Tüm hakları Acilhaber.net 'de saklıdır. Ajans Politikalarına Uyar! İzinsiz Hiç bir Yazı ve Materyal Kopyalanamaz. WhatsApp İhbar: +90 506 364 16 77
sohbet