(ACİL HABER)-Memur-Sen Mersin İl Temsilciği seçimini kazanan Eğitim-Bir-Sen Mersin 1 Nolu Şube Başkanı Abdulla Çelik, güven tazeleyerek 4 yıl daha görevinin başında kaldı.
Başkanlık seçiminde Eğitim-Bir-Sen Mersin 1 Nolu Şube Başkanı Abdulla Çelik ve Sağlık-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hasan Özer yarıştı. Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı 11 sendikanın şube başkanı ve delegelerinin oy kullandığı seçimde Abdulla Çelik yeniden başkan seçildi.
Memur-Sen İl Temsilcisi Abdulla Çelik, seçimin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak birliktelik mesajı verdi. Çelik, mesajında, “Bugün gerçekleştirdiğimiz Memur-Sen Mersin İl Temsilciliği seçiminde önümüzdeki dört yıl için bu sorumluluğu yeniden şahsıma tevdi eden tüm başkanlarımıza ve delegasyona destekleri için teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde de Memur-Sen’in Mersin’de zirvedeki yerini hem eylemiyle, hem söylemiyle hem de duruşuyla koruması; var olan etkisini ve gücünü arttırması için ekip ruhuyla çalışmaya devam ederek kamu çalışanlarının güçlü sesi, hak aramanın ve kazanımların adresi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
