Cem Adrian’dan MEÜ’de Muhteşem Konser

İlk Yayın : 19 Mayıs 2022 – Son Güncelleme 19 Mayıs 2022, 19:55

Mersin Üniversitesi’nin (MEÜ) kuruluşunun 30. Yıl Etkinlikleri ile 26. Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında Cem Adrian sahne aldı ve izleyenlere muhteşem bir konser verdi.

Mersin Üniversitesi Stadyumunda gerçekleşen konsere, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Genel Sekreteri İsa Değirmenci, Dekanlar, Daire Başkanları, personel ve öğrenciler katıldı. Yoğun ilgi gören konserde en sevilen şarkılarını seslendiren Cem Adrian, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

Konser sırasında, sahneye gelerek Cem Adrian’a plaket ve çiçek takdiminde bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Üniversitesi’nin 30. Yıl etkinliklerine sunduğu katkıdan dolayı Cem Adrian’a teşekkürlerini iletti. Sahnede tüm öğrenci ve personelimize de seslenen Prof. Dr. Çamsarı, tüm Mersin Üniversitesi ailesinin 30. yılını kutladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Cem Adrian stadyumu dolduran hayranlarıyla anı fotoğrafı çekti ve Mersin Üniversitesi’ne konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu