Yenişehir Belediyesi çocukları unutmadı

İlk Yayın : 13 Mayıs 2021 – Son Güncelleme 13 Mayıs 2021, 10:02

Mersin Yenişehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan dolayı Ramazan Bayramında  mahallelerinde, sitelerinde ve köylerinde şeker toplayamayacak olan çocuklara  şeker  ikram ederek bayram sevinci yaşattı.

Mersin Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekipleri, merkez ve kırsal mahallerdeki çocuklara bayram şekeri dağıttı.  Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramında şeker toplayamayan çocuklar, Yenişehir Belediyesi ekiplerinin sürpriziyle  bayram sevincini yaşadı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in talimatıyla hazırlanan bayram şekeri paketleri merkez ve kırsal mahallelerdeki çocuklara ulaştırıldı.

Hem şeker yediler hem eğlendiler

“Hayat Bayram olsa” şarkısı eşliğinde mahalleleri gezen ekipler, gittikleri her sokakta çocuklara  şeker hediye ederek onlarla dans etti. Ekiplerin, şeker dağıttığını gören çocuklar da arkadaşlarına haber vererek, araçların yanına gelip şeker paketlerini aldılar. Sevinçleri gözlerinden   okunan çocuklar paketlerin içerisindeki rengarenk şekerleri yiyerek bayram mutluluğunu yaşadı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu