Yasa boğan kaza

İlk Yayın : 9 Mart 2021 – Son Güncelleme 9 Mart 2021, 09:54

MERSİN (ACİL HABER) Mersin İdman Yurdu tribünlerinin sevilen isimlerinden Hasan Kaya ve Hasan Yusuf Taştan geçirdikleri trafik kazası sonrası hayatlarını kaybetti. İki arkadaşın ani vefatı Kırmızı-lacivertlileri yasa boğdu.

Kaza, Adana’nın Ceyhan ilçesine bağlı Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda meydana geldi. Ceyhan’dan Adana istikametine seyreden Abdullah Gökkaya’nın kullandığı 80 EN 107 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası kontrolden çıktı. Ticari araç önünde seyreden Eren K. (48) idaresindeki 42 V 4283 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Hafif ticari araç yaklaşık 300 metre tır dorsesi altında sürüklendi. Tır sürücüsü Eren K. durumu fark ettikten sonra durarak olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen polis ekipleri, araç içerisinde sıkışan 3 kişiyi görünce itfaiye çağırdı. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan 3 kişiyi çıkarttı. Sağlık ekipleri çıkartılan 3 kişinin öldüğünü belirledi. Yapılan araştırmalar sonunda kazada hayatını kaybedenlerin ticari araç sürücüsü Abdullah Gökkaya ile yanlarında bulunanların ise Mersi İdman Yurdu’nun sevilen taraftarlarından Hasan Kaya ile Hasan Yusuf Taştan olduğu tespit edildi. Gençlerin vefatı Mersin İdman Yurdu camiasını yasa boğdu.  Mersin İdman Yurdu, İçel İdman Yurdu ve Kırmızı Şeytanlar taraftar grubu sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı.

 

EN ZOR GÜNDE MERSİN İDMAN YURDU İÇİN SAVAŞTILAR

Kırmızı Şeytanlar taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Daha çocuk denilecek yaşta tribün ile tanıştılar. Mersin İdman Yurdu sevdaları apayrıydı.. En kötü zamanda bile tribünde en önde saf tutular.. Genç yaşlarında gitmedikleri deplasman, gitmedikleri şehir kalmadı. Ha birde bir oluşum kurmuşlardı. Genç Şeytanlar adında yaşıtları ile beraber…Yaşları gençti ama oluşumda kardeşlerine abilik yoldaşlık yaptılar.. Kurdukları oluşum bizim için çok değerliydi çünkü bu oluşumu Mersin İdman Yurdumuz amatöre düştüğünde kurmuşlardı.. En zor dönemde her alanda gece gündüz İdman Yurdu’muz için savaştılar…İki Hasan her daim beraber yürürdü, günleri ayrı gitmezdi. Tribünde daima omuz omuzaydı. Ölüm bile ayırmadı onları… Sizleri asla unutmayacağız. Genç Şeytanlar emanetinizdir. Mekanınız cennet olsun…”

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu