VAAT EDİLEN EVLER BAŞKAN BOZDOĞAN’LA GERÇEK OLDU

İlk Yayın : 27 Mart 2024 – Son Güncelleme 27 Mart 2024, 16:15

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ve halkın yanında olma gayesiyle çalışmalarını sürdüren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus için üretti. Geçmiş dönemde sadece temeli atılan Cumhuriyet Konutları’nda 472 konutu 1 buçuk yıl önce hak sahiplerine teslim etti. Yaşanılan pandemi ve ekonomi koşullara rağmen 2022 Mayıs ayında anahtar teslimi gerçekleştirildi, vatandaşları mağdur etmedi.

Tarsus Belediyesi İmar Ticaret Limited Şirket bünyesinde inşaatı yapılan, geçmiş dönemde 2019 yılında temel halindeki Cumhuriyet Konutları’nı projeye uygun tamamlayan Başkan Bozdoğan, söz verilen vaadi gerçekleştirdi. Geçmişte temeli atılan Cumhuriyet Konutları projesi, 2019 yılında temel halindeyken devralınarak, 2007 deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edildi. O yıllarda çok uygun fiyatlı olarak reklamı yapılan konutları 8 blok ve 2 adet iş yeri şeklinde projesini tamamladı.

1 BUÇUK YIL ÖNCE TESLİM EDİLDİ

Başkan Bozdoğan’ın özverili çalışmaları ve girişimleri sayesinde, söz verilen vaat gerçekleştirilerek konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, kurada hak sahibi olan vatandaşlar için beklenen evler 1 buçuk yıl önce teslim edildi. Başkan Bozdoğan’ın teslim ettiği evlerde yaşayan vatandaşlar memnuniyet ve teşekkürlerini dile getirdiler.

Başa dön tuşu