Torosların yayla yolları sezona hazırlanıyor

İlk Yayın : 8 Nisan 2021 – Son Güncelleme 8 Nisan 2021, 21:21

Toroslar Belediyesi, temizlik hizmetinin yanı sıra yol ve çevre düzeni konusunda yürüttüğü çalışmalarla hem merkezde hem yüksek kesimlerdeki mahallelerde vatandaşların takdirini toplama devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın yakın takibi ile sürdürülen yol bakım çalışmaları en ücra noktalara kadar ulaştırılıyor.

Yaz aylarında yoğun nüfus artışının yaşandığı yaylalarda vatandaşların ulaşım konusunda sorun yaşamaması amacıyla aralıksız süren çalışmalar kapsamında tespit edilen eksiklikler de giderilerek yeni yollar hizmete sunuluyor.

Hasat zamanı öncesinde kış şartları nedeniyle tahrip olan bahçe yollarını da bakım ve onarımdan geçiren belediye bu kapsamda; Çelebili, Ayvagediği, Kepirli ve Musalı Mahalleleri’nde yeni yol açımı ve düzenleme, Darısekisi Mahallesi’nde de taş duvar örme çalışmaları yaptı.

Başkan Yılmaz; “Planlı ve Özveriyle Çalışıyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “İlçemizde ulaşım ağımızın kalitesini planlı ve özveriyle çalışarak artırmaktayız” dedi.

Toroslar’ın daha güzel yollara kavuşması için yol yapım çalışmalarının ihtiyaç duyulan tüm mahalle ve sokaklarda devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz; “Hayata geçirdiğimiz hizmetlerle ilçemiz hızla gelişip büyürken, hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat etmeleri için yeni yol açım, asfaltlama, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hizmetleri, önem ve aciliyet sırasına göre değerlendirerek en kısa sürede yerine getiriyoruz. Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte ekiplerimiz, yaylalarımızda da çalışmaları tamamlamak adına büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Yenilenen yollarımız, hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu