Toroslar’da ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi desteği

İlk Yayın : 3 Mayıs 2021 – Son Güncelleme 3 Mayıs 2021, 10:42

Başkan Yılmaz; “Mübarek Ramazan ayında sofralarımız ayrı ama gönüllerimiz bir. Bu zor günleri dayanışmayla atlatacağız” dedi.

Pandemi nedeniyle uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde tüm birimleriyle birlikte seferberlik ilan eden Toroslar Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine gıda desteğinde bulunmaya devam ediyor.

İçinde temel gıda malzemelerinin yer aldığı koliler, Gönül Bağı Projesi kapsamında oluşturulan Erzak Dağıtım Birimi görevlileri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. İlçede belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra belediyenin 444 41 33 numaralı Gönül Bağı Destek Hattı’na gelen talepler de değerlendirilerek koordineli bir şekilde gıda desteği veriliyor. Erzak Dağıtım Birimi görevlileri, pandemi kurallarına uygun şekilde kapı kapı dolaşarak ailelere gıda kolilerini dağıtıyor.

“Halkımıza Hizmete Gönülden Bağlıyız.”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tam kapanma sürecinde tüm imkanlarıyla vatandaşın yanında olacaklarını belirterek; “Önce sağlık diyerek var gücümüzle hizmet ettiğimiz ilçemizde üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Toroslar Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Yılmaz; “Küresel bir salgın olan koronavirüs, sadece insan sağlığını değil toplumsal ve ekonomik düzeni de derinden etkiledi. Pandemi nedeniyle mübarek Ramazan ayında 17 günlük tam kapanma dönemindeyiz. Bu süreçte hemşehrilerimizin bizlere ihtiyaçlarını ve taleplerini hızlı bir şekilde iletebilmeleri için Gönül Bağı Projemizi hayata geçirdik ve 444 41 33 numaralı Gönül Bağı Destek Hattı’nı kurduk. Belediye personelimizin görev aldığı destek birimlerimizden biri olan Erzak Dağıtım Birimimiz, ihtiyaç sahiplerine gıda kolilerimizin dağıtımını koordineli bir şekilde gerçekleştiriyor. Biz, birlikte güçlüyüz. Bu zor günleri dayanışmayla atlatacağız. Allah evlerimizden bereketi, sağlık, huzur ve mutluluğu eksik etmesin” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu