Toroslar Belediyesi ilçeyi geleceğe taşıyor

İlk Yayın : 9 Haziran 2021 – Son Güncelleme 9 Haziran 2021, 14:42

Toroslar Belediyesi, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi ECR Siyasi Grup Toplantısı’nda bölgeyi temsil etti. Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen ve siyasi grup memurlarının seçiminin de yapıldığı toplantıda, Toroslar ilçesinde devam eden proje ve yatırımlar da konuşuldu.

Toroslar Belediyesi, ilçenin güçlü potansiyelini ortaya çıkartan projeleriyle göz doldururken, çalışmalarında araştırma ve geliştirme yöntemine de önem veriyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Çevik Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; “Kentimizin gelişimini hızlandıracak yenilikleri yakından takip ediyor, Toroslarımızı geleceğe hazırlayacak her fırsatı değerlendiriyoruz” dedi.

Ar-Ge ve teknolojik yeniliklere yönelik destek programlarını önemsediklerini belirten Başkan Yılmaz; “Çalışmalarımızı yürütürken ulusal ve uluslararası düzeyde yerel yönetimler arasında deneyimlerin paylaşılmasına da önem veriyoruz. Belediyemizin, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde yer almış olması son derece önemlidir. Yenilikleri takip eden Çevik Belediyecilik anlayışla kentimiz için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu