Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil Ek Servisi hizmete açıldı

İlk Yayın : 23 Ekim 2021 – Son Güncelleme 23 Ekim 2021, 13:08

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil Servisi içerisinde, hayırsever Bülent Sarpkaya’nın destekleriyle yaptırılan sekiz yataklı ek servis düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Meltem NassDuce, Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Kuyucu ile Doç. Dr. Gülçin Bozlu ve hastane personeli katıldı. Yapımı tamamlanan çocuk acil ek servisinin önemli bir ihtiyacı giderdiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, açılışı gerçekleştiren ek servisin hastalara şifa getirmesini diledi ve hayırsever Bülent Sarpkaya’ya destekleri için teşekkürlerini iletti. Çocuk acil ek servisinin açılmasından büyük mutluluk duyduğunu ve çok önemli bir ihtiyacın giderildiğini ifade eden Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Meltem NassDuce, tüm hastalara ve personele yeni ek servisin hayırlı olmasını diledi.

Acil servislerin Üniversite Hastanelerinin yüz akı olduğunu ifade eden Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Kuyucu, açılan servise başvurarak memnun olan hastaların hastane ile ilgili olumlu düşüncelere sahip olacaklarını ve hastanenin de tanınmasına katkıda bulunacağını ifade etti. Amaçlarının Mersin’de iyi ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak olduğunu aktaran Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülçin Bozlu, açılışı gerçekleştirilen ek serviste en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından, kurdele kesimiyle birlikte çocuk acil ek servisinin açılışı gerçekleştirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu