Su kuyusu cinayeti zanlıları tutuklandı

İlk Yayın : 13 Nisan 2021 – Son Güncelleme 13 Nisan 2021, 14:56

Mersin’in Silifke ilçesinde kayıp olarak aranırken su kuyusunda elleri arkadan bağlı ve üzerine taş atılmış şekilde cesedi bulunan Berrin Dalyanoğlu cinayetiyle ilgili yakalanan 3 zanlı tutuklandı. Cinayetin kıskançlık sonucu işlendiği ortaya çıktı.

Mersin’in Silifke ilçesinde yaklaşık 15 gün önce işlenen cinayet üzerindeki esrar perdesi aralandı. Elleri arkadan bağlanarak atıldığı su kuyusunda üzerine taş atılarak bulunan Berrin Dalyanoğlu Keskin’in kıskançlık cinayetine kurban gittiği belirlendi. Kuyu cinayeti ile ilgili yakalanan 3 zanlı tutuklandı.
Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Mukaddem Mahallesi’nde 2 Nisan’dan bu yana kayıp olan 56 yaşındaki Berrin Dalyanoğlu Keskin’in bulunması için çalışma başlattı. HTS kayıtlarında Keskin’e ait cep telefonu sinyalinin 30 Mart tarihinde Kırobası Mahallesi’nde alındığı tespit edildi. Ekipler bunun üzerine çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı. Jandarma ekipleri bu bölgede yapmış oldukları aramalar sonunda 5 metre derinliğindeki boş su kuyusu içerisinde üzeri taş ile kapatılmaya çalışılmış, elleri bağlı bir kadına ait ceset buldu. Cesedin yapılan teşhisinde kayıp şahıs olarak aranan Berrin Dalyanoğlu Keskin’e ait olduğu belirlendi.
İPİN PARÇASI ELE VERDİ

Jandarma ekipleri cinayetin aydınlatılması için öldürülen kadının en son görüştüğü kişileri tespit etti. Şahısların evlerinde yapılan aramada Keskin’in ellerinin bağlı olduğu iple benzerlik gösteren ipin parçası A.İ. adlı şahsın evinin önünde bulundu. Jandarma ekipleri A.İ. ile eşi E.İ.’nin ifadesine başvurdu. E.İ. jandarmada suçunu itiraf ederek, Berrin Dalyanoğlu Keskin’i kocasından kıskandığı için kafasına taşla vurarak öldürdükten sonra su kuyusuna attığını söyledi.

TUTUKLANDILAR

Bunun üzerine olayın şüphelisi olarak E.İ. ile kocası A.İ. ve olaya karıştığı iddia edilen komşuları A.E. gözaltına alındı. 3 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından ‘Tasarlayarak adam öldürmek’ suçlamasıyla sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu