Son anketlerde çarpıcı sonuç: Toroslar’da 30 yıl, Gülnar’da 35 yıl sonra CHP kazanabilir

İlk Yayın : 29 Mart 2024 – Son Güncelleme 29 Mart 2024, 18:53

Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları CHP’nin şu an MHP’de olan Toroslar Belediyesi ile Gülnar Belediyesini kazanacağını gösteriyor. AKP de Aydıncık Belediyesini bu seçimde CHP’ye kaptırıyor.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim öncesinde yapılan son kamuoyu araştırmaları CHP’nin Vahap Seçer ile Mersin Büyükşehir’i kazanmasının yanı sıra Gülnar, Toroslar ve Aydıncık ilçelerini de kazanacağını ortaya koyuyor.
Aydıncık’ta yapılan bir kamuoyu araştırması sonucuna göre, CHP’li Özcan Kılıçarpa yüzde 44.1 oranıyla ilk sırada çıkarken mevcut belediye başkanı AKP’li Ferhat Aktan yüzde 42 oranında kalıyor ve bu ilçede CHP kazanıyor.

CHP GÜLNAR’DA KAZANIYOR

Gülnar’da yapılan kamuoyu araştırması sonucuna göre CHP’li Bayram Ali Dede yüzde 37 oranına ulaşırken MHP adayı Fatih Önce yüzde 33,5 oranında, İyi Partili Yüksel Çelik yüzde 27.6 oranında kalıyor. Bu sonuçlar, CHP’nin 35 yıl sonra ilk kez Gülnar’ı kazanabileceğini gösteriyor.

CHP TOROSLAR’DA FARKI AÇIYOR

Toroslar ilçesinde yapılan bir kamuoyu araştırması sonucuna göre CHP’li Abdurrahman Yıldız yüzde 44.6 oy oranına ulaşıyor. MHP’li Ali Öz ise yüzde 40.8 oranında kalıyor. Bu sonuçlara göre CHP’nin 30 yıl sonra Toroslar’ı kazanma şansı giderek yükseliyor.

Başa dön tuşu