Silifke’de bisiklet kriteryumu yapıldı

İlk Yayın : 27 Haziran 2022 – Son Güncelleme 27 Haziran 2022, 16:13

Bu yıl 49.sunu düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri kapsamında bisiklet kriteryumu düzenlendi.

Atatürk Anıtı önünden verilen startla başlayan bisiklet kriteryumuna katılımın fazla olması dikkatleri çekti. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un verdiği startla başlayan bisiklet kriteryumu Atatürk caddesi, eski hastane ışıkları, hükümet konağı önü ve başlama noktasında son buldu. Bisiklet kriteryumunda dereceye giren sporculara 49. Yıl anısına çeşitli hediyeler verilirken Bisiklet Bayii Aziz İnce sponsorluğunda ise 4 kişiye kura çekimi  ile bisiklet hediye edildi. Bisiklet kriteryumuna katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Altunok, “Bu yıl 49.sunu kutladığımız Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri arasında bisiklet kriteryumu da düzenledik. Spor kenti Silifke’mizde  gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin yanında düzenlediğimiz etkinliklerle de sporcularımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek ve onların spor yapma imkanlarını arttırmak yönünde de bir dizi hizmetler yapıyoruz. Bugün de bisiklet sporuna gönül vermiş gençlerimizle bir araya geldik. İlçemizin adını spor faaliyetleriyle bütünleştirmek hedefiyle birçok etkinlik gerçekleştirmekteyiz. Bisiklet sporunu severek yapan gençlerimizi de destekleyerek belediyemiz çatısı altında etkinlikler yapıyoruz. Festivalimiz kapsamında düzenlediğimiz konserler, yarışmalar, turnuvalar ve tiyatro etkinliklerinin yanı sıra bu yıl yine bisiklet kriteryumu da düzenledik. Bisiklet kriteryumumuza katılan genç yaşlı tüm vatandaşlarımıza, komite üyelerimize ve etkinliğimizin sponsorluğunu üstlenen Bisiklet Bayi Aziz İnce’ye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Düzenlenen etkinlikte ayrıca yurt içinden ve yurt dışından festivale katılan yabancı halk oyunları gurupları da Silifkelilere muhteşem bir  folklor gösterisi sundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu