MİY’den sahte menajer tepkisi

İlk Yayın : 10 Ağustos 2022 – Son Güncelleme 10 Ağustos 2022, 18:33

Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübü, transfer görüşmeleri için görevlendirilmiş bir menajerleri olmadığını açıklayarak bu konuda sosyal medyada çıkan söylentileri yalanladı.

Yeni Mersin İdman Yurdu’ndan kendileri adına transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen menajer görevlendirmesine tepki geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, 2022-2023 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarını titizlikle yürüttükleri ve transfer görüşmeleri için menajer görevlendirmediklerine dikkat çekilerek, “Bu bağlamda Transfer Komitemiz, Teknik Direktörü Ersin Aka ve Sportif Direktörü Vedat Çoban tarafından yürütülen transfer çalışmaları ve görüşmeleri, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda sağlıklı bir şekilde yapılmaktadır” ifadeleri yer aldı.

“ETİK DIŞI ÇALIŞAN MENAJERLERE İTİBAR EDİLMESİN”

Mesleğini ilkeli ve onurlu bir şekilde icra eden futbol menajerlerine saygılarının sonsuz olduğu belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi: “Ancak son günlerde bazı menajerlerin, kulübümüzün adını kullanarak bazı futbolcularla transfer görüşmesi yaptığına ve transfer sözü verdiğine üzülerek tanık olduk. Bu tür etik dışı çalışan menajerlere itibar edilmemesini futbol kamuoyunun bilgisine saygıyla arz ederiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu