Minik İrem’in hayali gerçek oldu

CHP’Lİ BAŞARIR: “MİNİK İREM’İN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK”

İlk Yayın : 23 Nisan 2021 – Son Güncelleme 23 Nisan 2021, 08:07

Silifke Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencisi minik İrem, 23 Nisan için CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a çizdiği resmi göndererek, Başarır’dan okuluna bir masal evi yapmasını istedi. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, dün Zübeyde Hanım Anaokulu’na giderek minik İrem’in isteğini yerine getirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de katkılarıyla hazırlanan Masal Evi’nde çocuklarla bir araya gelen Milletvekili Başarır, çocuklara masal kitaplarını dağıtarak, minik İrem’in bu güzel isteğini yerine getirdiği için çok sevinçli ve mutlu olduklarını ifade etti.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ı dünyadaki tüm çocuklara armağan ettiğini belirten Başarır, “Böylesine anlamlı bir günde çocuklarla bir arada olmak, 23 Nisan’ın coşkusunu birlikte yaşamak çok güzel bir duygu. 23 Nisan ruhunu minik öğrencilere aşılayan okul yöneticileri ve öğretmenlerine bana böyle bir fırsatı tanıdıkları için çok teşekkür ediyorum.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında ülke olarak, laik eğitim ile birlikte Cumhuriyetin kazanımlarını kararlılıkla savunmak ve bağnazlığa karşı mücadele etmek asli görevimizdir. Bu görev bilinciyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla, özlemle ve minnetle anıyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu