Mezitli CHP’den gıda yardımı seferberliği

İlk Yayın : 21 Mayıs 2021 – Son Güncelleme 21 Mayıs 2021, 11:17

Mersin’de, CHP Mezitli İlçe Örgütü tarafından ‘Hayat Paylaştıkça Çoğalır’ sloganıyla Ramazan ayı boyunca bin adet gıda kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Vatandaşların evlerine giderek gıda kolilerini veren gönüllülere teşekkür eden CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, pandemi sürecinde yaptıkları yardımın Ramazan’da da sürdüğünü anımsatarak ihtiyaç sahiplerine her zaman destek olacaklarını söyledi.

Mezitli’deki CHP’liler, ekonomik olarak sıkıntıya düşen vatandaşları yalnız bırakmıyor. Pandemi sürecinde işsiz kalan, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlara gönüllülerle birlikte gıda kolisi dağıtan Başkan Tuncer, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. ‘Hayat Paylaştıkça Çoğalır’ sloganımızla başlattığımız yardım seferberliğinde hazırlanan gıda kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Dağıttığımız koli sayısı Ramazan’da bine ulaştı. Bu zor günleri hep birlikte mücadele ederek atlatacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu yardımların gerçekleşmesini sağlayan ilçe örgütümüze, gönüllü vatandaşlarımıza ve Mezitli Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi. Başkan Tuncer, son olarak ihtiyaç sahiplerinin yüzlerindeki tebessüme ortak olmaları için hayırseverlerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.

OYUNCAK VE KİTAP DAĞITTILAR

Öte yandan CHP İlçe Örgütü, Ramazan Bayramı’nda Mezitli’deki çocuklara oyuncak ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan zeka küpleri ile kitap dağıtımı yaptı.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu