Mahallelinin kaza isyanı

İlk Yayın : 26 Mayıs 2021 – Son Güncelleme 26 Mayıs 2021, 15:05

Mersin’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, aynı noktada sürekli kaza yaşandığını ileri süren vatandaşlar gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Merkez Mezitli İlçesi’ne bağlı Akdeniz Mahallesi  Yaşar Doğu Caddesi üzerinde neredeyse her gün bir kaza meydana gelmesi mahalleyi isyan ettirdi. Buradaki son kazada H.C. yönetimindeki 33 AGV 844 plakalı panelvan, ara yoldan çıkarak cadde üzerinde seyir halindeki hafif ticari çarptı. Savrulan iki araç park halindeki başka bir otomobile çarptı. Çevredekilerin haber vermesine üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Kaza sonrası 3 araçta maddi hasar meydana gelirken yaralı H.C hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİLER

Kaza sonrası Tanık Haber’e açıklama yapan bir vatandaş ise, dört yol ağzı olan aynı noktada sürekli kaza yaşandığını söyleyerek, “Çocuklarımızı tek başına bakkala, fırına, manava bile gönderemiyoruz bir kazaya kurban gitmesinler diye. Buraya trafik ışığı takılması için başvuru yaptık. Ancak Mersin Büyükşehir Belediyesi, trafik lambası için buranın uygun olmadığı bilgisini verdi. Artık yol mu daraltılır, tabela mı koyulur buraya ne yapılacaksa yapılsın. İlla birilerinin ölmesi mi gerekiyor? İlla bizim de yol kapatma eylemi mi yapmamız gerekiyor? Sayın Valimiz Ali İhsan Su’nun, bu noktada kaç tane kaza olduğunu yetkililere sormasını istiyoruz. Nereye başvurduysak çözüm bulamadık. Sayın Valimizin talimat verip gerekli trafik tedbirlerini aldırmasını rica ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu