LGS sonrası gençlere konser

İlk Yayın : 8 Haziran 2021 – Son Güncelleme 8 Haziran 2021, 09:07

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri düzenlediği akustik konserlerin yanı sıra 7 Haziran Pazar günü sıra dışı bir konser gerçekleşti. “LGS Biter, Bu Gençler Konsere Kaçar” sloganıyla yapılan konserlerde gençler sınav sonrası streslerini geride bıraktı.

Bakkal’dan içecek, çimlerde konser

6 Haziran’da yapılan Liselere Geçiş Sistemi sınavının ertesi günü stresi ve yorgunluğu geride bırakmak isteyen gençler soluğu, sosyal medyada ‘Adnan Menderes Sahili Uçak Maketi Yanı’ olarak duyurulan lokasyonda aldı. Saat 17.00’deki konser programında ‘Grup Loca’, ‘DJ Performansı’ ve ‘Grup Filozof’ yer aldı. Büyükşehir’in işlettiği ‘Bakkal’da gençlere ayrıca bir de içecek ikramı yapıldı. Gençler bir yandan içeceklerini yudumladı bir yandan da şarkılar ve danslar eşliğinde sınav stresini geride bıraktı.

“Konserin bize iyi geleceğini düşünüyorum”

Sınavın genel olarak iyi geçtiğini ifade eden gençlerden Ezo Naz Yıldız, “Bu konserin bize iyi geleceğini düşünüyorum, eğlenceli olacağını düşünüyorum” dedi. Başkan Vahap Seçer’e teşekkürünü ileten Yıldız, “İyi ki yapmış, konserin bizi biraz neşelendireceğini düşünüyoruz sınavdan sonra” dedi.

LGS’den sonra konser keyfi için Kültür Park’a gelen İrem Naz Tokel ile Ezgi Su Mısırlı da sınavın stresini müzik dinleyerek atacaklarını ifade etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu