Kayıp Sancak’a Mersin’de imza günü

Çukurova’nın Fransız işgali ve kurtuluşu anlatan romanı Kayıp Sancak için Mersin Groseri Güvenevler mağazasında yarın imza günü düzenlenecek. Yazar Mehmet Uluğtürkan, çok satanlar listesine giren romanlarını Groseri müşterileri için imzalayacak.

İlk Yayın : 19 Ekim 2021 – Son Güncelleme 19 Ekim 2021, 12:26

Mersin 3 Ocak’ta kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü etkinliklerine hazırlanıyor. Mustafa Kemal Paşa’nın vatanı kurtarma planlarını yaptığı Adana’daki gizli toplantılarla başlayan, Fransız işgali ile devam eden süreci anlatan Kayıp Sancak romanı İnkılap Kitabevi’nden çıktı.

Çıktığı ay 4’üncü baskısını yaparak çok satanlar arasına giren Kurtuluş Savaşı’nın Güney Cephesi’ndeki gelişmeleri anlatan Kayıp Sancak, satışa sunulduğu Groseri mağazalarında da ilgi gördü. Mehmet Uluğtürkan, ‘Kayıp Sancak’ ve ‘Madalyasız’ adlı iki Kurtuluş Savaşı romanını Mersin’de ‘Groseri İyi Market’ müşterileri için imzalayacak. Yazarın Mersin’deki imza günü 20 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 16.00’da Groseri Güvenevler mağazasında gerçekleştirilecek. Groseri mağazalarında yazarla buluşacak müşteriler romanları kendileri ve kitap armağan edecekleri sevdikleri için imzalatabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu