“HİZMETLERİMDEN MEMNUN OLANLARDAN OY İSTİYORUM”

İlk Yayın : 10 Mart 2024 – Son Güncelleme 10 Mart 2024, 12:06

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, vatandaşlardan yerel seçimlerde hizmete oy vermelerini istedi. Vahap Seçer, “Eğer 5 yıllık hizmetlerimizden memnunsanız, ben hizmet yaparken şu parti bu parti diye ayrım yapmadıysam hizmetlerimden memnun olanlar bana oy versin demek benim hakkım. Hiç evelemeye gevelemeye gerek yok. Hizmetlerimden memnun olanlardan oy istiyorum. Bu da benim hakkım” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mut ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.
Burada Mut halkına seslenen Vahap Seçer, “2019’da bize destek veren Mut halkının alnını açık, başını dik gezdirdik. Allah razı olsun sizden. Oy verdiniz, destek verdiniz, güveninizi, saygınızı verdiniz. Daha ne vereceksiniz. Biz de bunun karşılığında size hizmet etmek zorundayız” dedi.
Belediyelerin kaynaklarında tüyü bitmemiş yetimin hakkının olduğunu, o emaneti korumanın ağır bir sorumluluk olduğunu ifade eden Seçer, bir siyasetçinin düşebileceği en kötü durumun hırsızlıkla suçlanmak olacağını söyledi.
Vahap Seçer, “Yöneticiler dikkat edecek, vatandaş da edecek. Bu vasıftaki insanları seçmeyecek” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylarının yapacakları hizmetleri anlatmaları gerektiğine değinen Vahap Seçer, “Ben yaptığımız hizmetleri ve yapacaklarımızı anlatıyorum. Belediye başkanı hizmetle konuşur. Hamasetle olmaz. Takım tutar gibi oy verilmez. Hele belediye başkanlığında hiç verilmez. Hizmete oy verilir. Eğer 5 yıllık hizmetlerimizden memnunsanız, ben hizmet yaparken şu parti bu parti diye ayrım yapmadıysam, şu köy bize oy verdi ona hizmet edelim, bu köy vermedi hizmet etmeyelim demediysek, her yere eşit hizmet götürdüysek, hizmetlerimden memnun olanlar bana oy versin demek benim hakkım. Hiç evelemeye gevelemeye gerek yok. Hizmetlerimden memnun olanlardan oy istiyorum. Bu da benim hakkım” ifadelerini kullandı.
Vahap Seçer, CHP Mut Belediye Başkan adayı Gülsüm Kevser Mut’a da destek istedi ve “Mut’a kadın eli değecek” dedi.

Başa dön tuşu