Gezende sezonu açtı

İlk Yayın : 7 Haziran 2021 – Son Güncelleme 7 Haziran 2021, 17:08

Mersin’in Gülnar ilçesinde turizmin gelişmesi için yapılan çalışmalar sonuç vermeye başladı. Bir turizm firması tarafından düzenlenen organizasyonla 120 kişilik kafilenin durağı son günlerde kanyonu ve eriği ile gündeme gelen Gezende Köyü oldu. Gezende’de erik bahçelerini gezen kafile üyeleri Ilıpınar’ın buz gibi suyundan içti. Kendilerine ikram edilen Gezende eriği ve yöresel ürünlerden tadan misafirler Gezende Kanyonunda yürüyüş yaptı. Ekip zorlu parkurda zaman zaman zorlansada gördükleri tabii güzellik karşısında adeta büyülendi.

MUHTAR KÜÇÜK: “DAHA GÜZEL GELİŞMELER OLACAK”

Kafileye eşlik ederek köyünün güzelliklerini tanıtan Gezende Muhtarı İbrahim Hakkı Küçük, turizmle ilgili çalışmaların sonucunu görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Önümüzdeki günlerde daha güzel gelişmeler olacağına inanıyorum” dedi. Muhtar Küçük,İlçenin köyünün tanıtımı için çaba harcayan Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı ve Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

BAŞKAN ÜNÜVAR: “İLÇEMİZİ TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar ise “Gülnar’ımızın tanıtımına ağırlık vermeye devam edeceğiz. İlçemiz tarihi ve doğal güzelliklerle dolu. Üniversiteler ile birlikte işbirliği yaparak saha araştırmaları ile Gülnar’ımızın değerlerini ön plana çıkartıyoruz. İlçemizin tanıtılmasıyla gezi guruplarımız, turist kafilelerimiz ilçemizin eşsiz manzara ve doğa harikalarını görmek için gelmeye başladılar. Gelen grupların hem ilçemizi tanıyıp hem de ekonomiye katkı sağlamasını bekliyoruz. Gülnar Belediyesi olarak ilçemizin tanıtımı için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bu konuda başta İlçe Kaymakamımız Yunus Emre Bayraklı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bugünkü organizasyonda yer alan Gezende Mahalle Muhtarımız İbrahim Hakkı Küçük’e ve Gezende Mahallemizdeki vatandaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu