Genç yazarlara yoğun ilgi

İlk Yayın : 28 Kasım 2021 – Son Güncelleme 28 Kasım 2021, 14:18

Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) iş birliği ve KOSGEB desteği ile düzenlenen 6.CNR Mersin Kitap Fuarı yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kitap fuarı, Türkiye’nin her köşesinden gelen kitapseverleri yazarlarıyla aynı çatı altında topladı. CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde okuyucularıyla buluşan genç yazarlara da yoğun ilgi vardı. Fuara katılan genç yazarlar şu isimlerden oluşuyor:

EMRE GÜL: 3 Ocak 1998 Hatay , İskenderun doğumlu olan Emre Gül ortaokul çağlarında kısa hikayeler yazarak, yazın dünyasına adım attı. 2014 yılında uzun soluklu kurgular yazmaya başladı. Marmara Üniversitesi’nde okuyan genç yazar, kurgularını hala internet üzerinde yayımlamaya devam etmektedir. Gül’ün, basılmış olarak Nar ,Bal ,Kar ,Güneşi Söndürmem Gerek1 ,Güneşi Söndürmem Gerek 2 ,Güneşi Söndürmem Gerek 3 ,Yalancılar ve Yabancılar adlarında 7 kitabı vardır.

ASLI ARSLAN: 15 Ocak 1995 tarihinde Mersin’de doğup orada öğrenim gören Aslı Arslan daha sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde eğitim hayatını tamamladı. On bir yaşından beri hayal dünyasını kağıda döken yazar , internet platformunda da yazmaya başladı. Genç yazarın basılmış kitapları; Emare Sarmaşık, ,Emare Pusula ,Sokak Nöbetçileri.

ZEYNEP SEY:  Eylül 1997 doğumlu Zeynep Sey, İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Psikoloji bölümünü okumaktadır. Ağustos 2013’te yazmaya başladığı Solucan hikayesini sosyal medyada paylaşmış ve büyük kitlelere ulaşmıştır. Solucan Serisi, Kayıp Serisi, Kimse Gerçek Değil, Kazanırsak Kaybederiz adlarında kitapları vardır.

KÜBRA KİRAZ BERK: 1998 yılında Bolvandin’de doğdu. Çocukluk yıllarından bu yana Ankara’da yaşamaktadır. Ankara Lisesi’nden mezun olduktan sonra eğitimine Ankara Üniversitesinde devam etti. Sanatla küçüklüğünden beri iç içe olmuş, birçok tiyatro ve meddahlık yarışmasında derece almıştır . Sahnede canlandırdığı tek kişilik tiyatro metinlerini ve monogları zaman içine kendisi yazmayı denemiş, bu sayede edebiyata olan merakı daha çok artmıştır. Mavi Gece, Rüzgar Dokunmak, Rüzgarı Yaşamak, ve Oparatöre bağlanıyoruz, adlı kitapları ile okuyucularıyla buluştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu