Geleceğin Yıldızları

Atatürk Bahar Kupası’nı kazanan genç sporcular Mersin’e mutlu döndü...

İlk Yayın : 23 Haziran 2021 – Son Güncelleme 23 Haziran 2021, 10:19

Mersin Başarı Spor Kulübü, 3. Junior Atatürk Bahar Kupası Turnuvası’nı şampiyon olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Nevşehir’in Kapadokya ilçesinde 18-20 Haziran tarihlerinde ‘Geleceğin Yıldızları’ sloganıyla düzenlenen 3. Junior Atatürk Bahar Kupası Turnuvası’na 2004-2005-2006-2007 doğumlu yıldızlardan oluşan 20 takım katıldı. Mersin Başarı Spor Kulübü sporcuları turnuvada 2005-2006-2007 kategorisinde birinciliği elde ederek Mersin’e kupa kazandırmanın mutluluğunu yaşadı. Şampiyonluğun ardından gazetemize açıklama yapan Kulüp Başkanı ve Antrenör Bülent Ecevit Koçak, takımlarında ter döken geleceğin yıldızlarına teşekkür ederek, “Yüreklerinize sağlık, çıkıp aslan gibi oynayıp kendinize yakışanı yaptınız. Hepinizi Tebrik ediyorum. Hocalarımıza, yöneticilerimize velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

SADECE SPOR KULÜBÜ DEĞİL MESLEK KURSLARI DA VAR

Mersin Başarı Spor Kulübü’nün 3 yıl önce kurulduğu bilgisini veren Başkan Koçak, sadece futbol da değil birçok spor branşında toplam 10 antrenörle hizmet verdiklerini anlattı. Antrenörlerin tamamının beden eğitimi mezunu olduğuna dikkat çeken Koçak, “Tam 9 kategoride resmi liglerde mücadele etmekteyiz. Pandemi döneminde tam kapanma yasakları hariç sürekli antrenmanlara devam ettik. Bunun sunucunda katıldığımız turnuvada şampiyon olduk. Kulübümüz bünyesinde ayrıca yüzme, jimnastik, plates, kursları bulunmaktadır. Kulübümüzün faaliyetlerinden biri de gençlerimizi meslek sahibi yapmaktır. Bu anlamda polislik, askerlik, beden eğitimi öğretmenliği ve spor lisesi hazırlık kurslarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı.  “Mersin’de çok yetenekli çocuk ve gençlerimiz var. Bu potansiyeli birlikte değerlendirmemiz lazım” diyen Koçak, Mersin’i yöneten spor insanlarının ortak akılla bu çocuklara sahip çıkmasını ümit ettiklerini söyledi. Koçak son olarak 2004-2015 doğumlular için spor okulu kayıtlarının devam ettiğini hatırlatarak pandeminin etkilerinden sıkılan çocuk ve gençleri spor yapmaya davet etti.

BEŞİKTAŞ YOLCUSU

Turnuvada göz dolduran Mersin Başarı Spor Kulübü oyuncusu 14 yaşındaki Kaan Ege Altıntaş, tüm takım arkadaşları gibi şampiyonluk sevincini ailesiyle kutladı. Beşiktaş’ın altyapısına da seçilen Kaan Ege, çifte mutluluk yaşamış oldu. Böylesine köklü bir takıma gitmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Ege, kendisini geleceğe hazırlayan tüm antrenör ve hocalarına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu