Gazetecilere Başkan Tarhan’dan ukalaca çağrı

Kurduğu su dünyasında bir gün olsun gazetecileri ağırlama nezaketi göstermeyen, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 24 Temmuz sözde basın bayramında, gazetecilere rüşvet verir gibi yalnızca bugün yüzme havuzunda eğlenceye çağırma nezaketsizliğini göstermesi tepkilere yol açtı... 

İlk Yayın : 25 Temmuz 2021 – Son Güncelleme 25 Temmuz 2021, 13:18

Tarhan’ın gazetecilere bir lütüfmuş gibi tek bir gün için ağırlama çağrısı yapma nezaketsizliği gazeteciler arasında tepki ile karşılandı.

Başkan Tarhan’ın bu nezaketsizce çağrısına Mersin İnternet Gazetecileri Derneği (MEİGDER) Başkanı A.Vahap Şehitoğlu,  “Sanki ulufe dağıtıyor. Nezaketsizce ve terbiye adabından uzak bir çağrı. Bu davetin kabullenecek bir yanı yok. Çaptan düştükçe Basın’a yanaşma eylemleri sıkça görülür ama bu kadarda basit ve aşağılayıcı bir çağrı olamaz. Herkes haddini bilmeli…” diyerek tepkisini gösterdi.

Günümüzde 24 Temmuz Basın Bayramı kandırmacasıyla bayram olamayacağını da ifade eden Şehitoğlu” Artık böyle bir bayramı kutlamıyoruz. Kimse kendini aldatmasın. İşsizlik ve geçim derdindeki Gazeteciler hiç bir zaman bayram yaşamıyorlar…” diye konuştu.

İşte Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın, WhatsApp’tan gazetecilere gönderdiği sevimsiz ve adaptan uzak çağrısı: “Değerli gazeteci dostlarımız. Sesimizin halkımız tarafından duyulmasında büyük emeğiniz var. Bu güne kadar etkinliklerde, törenlerde, açılışlarda hep birlikte olduk. Bugün de sizi bayram hediyesi olarak bölgenin en temiz havuzu olan Mezitli Belediyesi Su Dünyası’nda eğlenceye davet ediyoruz. Yaz sıcaklarına eğlenerek ‘dur’ demek için, hepinizi bekliyoruz. Neşet Tarhan  Mezitli Belediye Başkanı.”

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu