Erdal Karan: “Önce hizmet sonra siyaset”

İlk Yayın : 14 Şubat 2024 – Son Güncelleme 14 Şubat 2024, 21:37

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydıncık Belediye Başkan Adayı Özkan Kılıçarpa’nın seçim bürosu açıldı.

Açılışa Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur, Aydıncık ve Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan, CHP İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır, CHP Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı, CHP Aydıncık İlçe Başkanı Eyüp Arslan Sürmeli, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur, Aydıncık ve Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan yaptığı konuşmada, “Aydıncık ilçesinde iyi bir ekip oluşturduk Büyükşehir Belediyesi olarak hizmeti ön planda tuttuk. Sayın Vahap Seçer Başkanımızın dediği gibi, önce hizmet sonra siyaset yapmaya çalıştık. 15 Yıllık iktidar olan bir belediyenin, imarı çözdük, yolları yaptık dediler. Bizler elimizden geldiği kadar, meclis çoğunluğu bizde değildi, hükümet karşımızda olduğu halde, elimizi her yere uzatmaya çalıştık, çoğunda da başarılı olduk. Sevgili Aydıncıklılar, ilçenin en büyük sorununun katı atık olduğunu biliyoruz. Bunun için 4 yıl boyunca mücadele ettik, iller bankası bu konu için tahsis de ödenek vermeyerek adeta Aydıncık halkını cezalandırdı. Aydıncık ilçemiz liyakatli insanların ve yöneticileri hak ediyor. Sizlerin desteği ile Başkanımız Sayın Vahap Seçer ile birlikte neler yapacağını göreceksiniz. Anamur’u Anamurlu, Aydıncık’ı Aydıncıklı gibi düşünen bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Buda bizim için büyük bir şans. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Aydıncık ilçesine yapacağımız hizmetlerle Aydıncık’ın çehresi değişecek” diye konuştu.

Coşkulu kalabalığı görünce 31 Martta Aydıncık Belediye Başkan Adayı Özkan Kılıçarpa’ya ilçe halkının sahip çıkacağına inandığını kaydeden Karan; Seçim bürosu açılışımızı mitinge dönüştürdünüz sağ olun, var olun. Bu kalabalığı görünce Özkan Başkanın bu işi bitirdiğini görmekten son derece mutlu oldum” dedi.

Seçim Bürosu açılışında konuşan CHP İl Başkan yardımcısı Turabi Yeşilçayır, İl Örgütü ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamlarını katılımcılara ilettiği konuşmasında,” seçimlere iki aydan kısa bir süre kaldı. 31 Mart seçimlerinde, 22 Yıllık siyasi iktidarın tüm olumsuzluklarını ortadan kaldırmak istiyoruz. Tüm Ülkede olduğu gibi Mersinde de partimizin üst kurulu Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’i aday göstermesinden çok mutluyuz. Sizlerin de bildiği üzere Başkanımız Sayın Vahap Seçer, bizden biri, iyi bir bürokrat, başarılı bir iş insanı olarak üstüne koyarak geldi. Parayı iyi yönetti. Yani Çuvalın altını kapatarak fareyi öldürdü. Herkese eşit ve hakkaniyetli davrandı. İlçelerimiz ile birlikte Büyükşehir Belediyesini sizlerle birlikte daha da güçlendireceğimize inanıyor, Özkan Kılıçarpa Başkanıma başarılar diliyorum “dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydıncık Belediye Başkan Adayı Özkan Kılıçarpa’nın seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü. Herkesi kucaklayarak katılımcı bir yönetim sağlayacaklarını söyleyen Belediye Başkan Adayı Özkan Kılıçarpa, konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “Önümüzde önemli bir yerel seçim var. Her seçim önemlidir. Mersin Kazanacak, Aydıncık kazanacak. Çünkü biz sosyal demokratlarız, bu memlekete aşığız. Sosyal demokrat belediye başkanları hukuksuz ve ahlaksız ranta izin vermezler, doğa ve çevre için mücadele ederler, kamu yararını temel alırlar. Birlikte el ele vererek, sizlerle birlikte 31 Mart’a kadar büyük bir özveri ile çok çalışarak hep birlikte güleceğiz” diye konuştu.

Başa dön tuşu