Doğa Elçileri Sahillerde Temizlik Yaptı

İlk Yayın : 22 Haziran 2021 – Son Güncelleme 22 Haziran 2021, 10:02

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın çağrısı ile harekete geçen gönüllü Doğa Elçileri Mezitli sahillerinde temizlik kampanyasına katıldı. Bir ekip kurarak hafta sonu sahillerde temizlik yapan Doğa Elçilerine  vatandaşlarda büyük destek verdi.

Mezitli Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği Doğa Elçileri sahillerde çöp, kalıntı ve atık temizliği yaptı. Çöplerin yanı sıra rahatsızlık veren ot ve yosunları da temizleyen Doğa Elçileri tarafından, 2 saat boyunca yapılan temizlikte yüzlerce kilo çöp toplanarak belediye ekiplerine teslim edildi.

Geçen yıl ‘Birlikte Kirletiyoruz Birlikte Temizliyoruz’ kampanyası ile sahillerin el birliği ile temizlenmesine katkı sunduklarını ifade eden Elektro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yüksekbaş, “Biz her sene sahillerimizin ve çevremizin temizliğini yapıyoruz. Bu yıl da Başkanımız Neşet Tarhan’ın çağrısına uyarak temizlik çalışmamızı Mezitli sahillerinde yapmaya karar verdik. Elbette ki bizim bu birkaç günlük temizliğimiz yeterli olmayacaktır. Mezitli Belediyesi ekiplerimiz, gece gündüz demeden sahillerimizi, çevremizi temizlemek için çalışıyorlar. Biz sadece çevrenin ve doğanın korunması konusunda farkındalık yaratma adına Elektro Grup bünyesinde çalışan arkadaşlarımızla birlikte böyle bir kampanya yaptık. Bu duyarlılık yayılır ve her firma kendi alanında böyle çalışma yaparsa canla başla çalışan belediye ekiplerimizin işleri hafifleyecektir. Ben bu özverili ve örnek çalışmaları nedeniyle başta Başkanımız Neşet Tarhan ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Vatandaşların kullandıkları alanların temizlenmesi konusunda Mezitli Belediyesine destek vermeye devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sergiledikleri bu duyarlı tavır nedeniyle teşekkür etti. Her platformda Mezitli’de yaşayanların çok farklı olduğunu dile getirdiğini dile getiren Başkan Tarhan, “Mezitli Halkı her alanda olduğu gibi ortak kullanım alanlarını da temizlerken Belediyesine destek vererek bir kez daha farkını ortaya koymaya devam ediyor. Her yaştan onlarca vatandaşımız, hafta sonunu sahillerini temizleyerek değerlendiriyor. Bugün de Mersin’in önemli firmalarından Elektro Grup firmasının sahibi Murat Yüksekbaş ve çalışanları  farkındalık yaratarak Doğa Elçisi oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Mezitli Belediyesinin en büyük gücünün vatandaşlarının güveni ve desteği olduğuna vurgu yapan Başkan Tarhan, “Vatandaşımızın bu desteği Mezitli Belediyemize hem ekonomik hem de sosyal destek olarak dönmektedir. Her vatandaş belediyesine ve başkanına güveniyor ve gücüne göre destek oluyor. Çocuk Gündüz Bakım Evi, Gençlik Merkezi, Yaşlı Bakım Merkezi yaptıranların yanında, Korona virüsü döneminde ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımı eden, evinde maske dikişini yapan vatandaşlarımızın bu destekleri Mezitlililere hizmet olarak döndü. Bu vatandaşlarımız da temizlik alanında belediyesine destek olmak istedi. Mezitli Belediyesi vatandaşlarıyla daha güçlü” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu