“Çoban Ateşi’ni Mersin’de yaktık”

Doğru Parti Mersin İl Başkanı Muhsin Bayar, Mersin’e sahip çıkmaya geldiklerini söyleyerek, “Biz Çoban Ateşi’ni Mersin’de yaktık, iktidara yürüyüş ateşini de kongremizde yakacağız” dedi.

İlk Yayın : 14 Eylül 2021 – Son Güncelleme 14 Eylül 2021, 08:11

Ekim ayında İl kongresini gerçekleştirecek olan Doğru Parti Mersin İl Teşkilatı, Muhsin Bayar Başkanlığında iktidara yürüyüş ateşini yakmaya hazırlanıyor. Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu’nun da katılım göstereceği kongre öncesi, son yönetim kurulu toplantısı İl Başkanı Muhsin Bayar Başkanlığında gerçekleştirildi. İl Başkanlığındaki toplantıda konuşan Bayar, “Mersin halkına gösterdikleri ilgi ve teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Hem pandemi koşullarında, hem de zorlu ekonomik şartlar altında bizlerden desteklerini esirgemediler” dedi. Teşkilatlanmayı tamamladıklarını belirten Bayar, “Mersin halkına gösterdikleri ilgi ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hem pandemi şartlarında, hem de yaşanan zorlu ekonomik şartlara rağmen bizlerden desteklerini esirgemediler” şeklinde konuştu.

 

“İKTİDAR ATEŞİNİ KONGREDE YAKACAĞIZ”

Ekim ayında İl kongresini gerçekleştireceklerini hatırlatan Bayar, “İl kongremizi tamamladıktan sonra, Mersin halkı ile daha çok bir araya geleceğiz. Hem mahallelerde, hem köylerde daha sık buluşacağız. Köy gezilerimizi sıklaştıracağız. Esnafla olan temaslarımızı daha da arttıracağız. Sivil Toplum Örgütlerinin birçoğu ile yakın temas içerisindeyiz” diye konuştu. Ziyaretleri ve temasları arttıracaklarını belirten Bayar, “Biz Çoban Ateşi’ni Mersin’de yaktık. İnşallah iktidara yürüyüş ateşini de kongremizde yakacağız. Bu vesile ile de yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte, değerli dava arkadaşlarımın hepsine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

SPOR, KENTİN KANAYAN YARASI

Mersin’in sahipsiz olmadığını kaydeden Bayar, “Biz Mersin’e sahip çıkmaya geldik. 321 kilometre sahil şeridi olan güzel kentimizde ne turizmin, ne tarımın, ne de sanayinin olmaması hepimizi üzüyor. Bu kadar spor tesisimiz olmasına karşın ve genç nüfusun yoğun olmasına rağmen spordan uzak olunması kanayan yaramız” ifadelerini kullandı. Uzun yıllar Mersin İdman Yurdu Asbaşkanlığı, Kulüp Başkanlığı ve MİY Basketbol takımı kaptanlığını yapan biri olarak, kentin spordan uzaklaşmasının kendini derinden üzdüğünü kaydeden Bayar, “Canımız, kanımız olan Mersin İdman Yurdu’nu eski günlerine döndüreceğiz. Hem sporculuğunu hem de başkanlığını yapma şerefine nail olduğum kulübümüzü, hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu