ÇBK’lı minik basketbolculardan 23 Nisan kutlaması

İlk Yayın : 23 Nisan 2021 – Son Güncelleme 23 Nisan 2021, 07:51

MERSİN’in Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, altyapı oyuncularının yer aldığı bir video ile kutladı.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda bir araya gelen Şevval Kara (13), Elif Su Yayla (12), Polat Polica (10) ve Sedat Kılınç (10), cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız” sözünü seslendirdi.

Minik basketbolcuların, “Bugünün çocukları, cumhuriyetin yılmaz savunucuları… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” ifadesi ile sonlandırdığı videoda, A milli kadın basketbol takımında forma giyen ÇBK’nın yıldız isimleri Gökşen Fitik ile Manolya Kurtulmuş da yer aldı.

‘TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR’
Günün önemine ilişkin duygularını dile getiren ÇBK CEO’su Ender Ünlü ise “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101’inci yılı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum. Hürriyet ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, cennet vatanımızı bizlere armağan eden meclisimizin kurucu büyüklerini, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Atamızın da söylediği gibi, ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu