Başkan Tarhan’dan bayram kutlaması

İlk Yayın : 13 Mayıs 2021 – Son Güncelleme 13 Mayıs 2021, 09:51

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bir mesaj yayınlayarak tüm Mezitlililerin Ramazan Bayramını kutladı. Mesajında sağlık ve huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri dileklerini ileten Başkan Tarhan, Mezitlilerin bayramlarını sorunsuz geçirmeleri için tüm tedbirleri aldıklarını dile getirdi.

Pandemi nedeniyle olağanüstü koşullarda bir bayram geçirmek durumunda kaldıklarına dikkat çeken Başkan Tarhan, “Ancak bu bayram maalesef diğer bayramlardan biraz farklı kutlamaya özen gösterelim. Mümkün olduğunca bayramımızı bayram gibi yaşamak için sosyal mesafeye dikkat edelim. Sevdiklerimizle sosyal medya ve telefon yoluyla iletişime geçelim. Maskemizi mutlaka kullanalım. İki ay sonra kutlayacağımız Kurban Bayramına sorunsuz girebilmemiz için maalesef Ramazan Bayramımızda, sokağa çıkma kısıtlamaları çerçevesinde evimizde kalmaya özen gösterelim. Daha da önemlisi kendimizi, ailemizi, sevdiklerimizi ve toplumumuzu korumak için gelenek haline gelen bayram ziyaretlerimizi yapmayalım” dedi.

Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı perçinlediğini, küslüklerin unutulduğu çok özel günler olduğunu dile getiren Başkan Tarhan, ”Dostluğu, sevgiyi, kardeşliği, geleceğimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız bu günlerde tüm vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmadan, birlik ve beraberlik içinde olmasını dilerim. Mezitlililerin, belediye personelimizin ve vatandaşlarımızın bayramlarını kutlar, gönenç içerisinde, sağlık kaygısı olmadan, bir arada geçireceğimiz, nice bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu