Başkan Özyiğit: “Virüs değil iyilik bulaşsın”

İlk Yayın : 5 Mart 2021 – Son Güncelleme 5 Mart 2021, 14:00

MERSİN (ACİL HABER)-Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Yaşam Gönüllülerine kısa sürede hayata geçirdikleri birbirinden önemli sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle teşekkür belgesi verdi. İyiliğin bulaşıcı olduğunu vurgulayan Başkan Özyiğit, “Biz bir çocuğun yatağına aç girmemesi, okulundan geri kalmaması için sorumluluk almak zorundayız. Onun için kendini ülkesine adamış insanlarla projeler hayata geçiriyoruz. Virüs değil iyilik bulaşsın” dedi.

Başkan Özyiğit, Yenişehir Yaşam Gönüllülerinin 2020 yılında yürüttüğü çalışmaların değerlendirildiği ve 2021 yılında gerçekleştirecek projelerin tanıtıldığı toplantıya katıldı. Yenişehir Belediyesi Akademi’de gerçekleşen toplantıda Başkan Özyiğit,  çalışmalarından dolayı gönüllülere teşekkür belgesi verdi. Türkiye’nin ve dünyanın pandemi süreci ile karşı karşıya kaldığını anımsatan Başkan Özyiğit, bu zorlu sürece toplumun tüm kesimlerinin göğüs gerdiğini söyledi.

“İYİLİK BULAŞICIDIR”

Bu dönemde yerel yönetimlere daha fazla iş düştüğünü kaydeden Başkan Özyiğit, “Biz bir çocuğun yatağına aç girmemesi, okulundan geri kalmaması için sorumluluk almak zorundayız. Bu çalışmaları tabi öz kaynaklarımızla yerine getirmemiz zaman zaman zor olabilir. Biz işte o zaman toplum için kendini adamış, ülkenin altın kalpli güzel insanlarıyla projeler hayata geçiriyoruz ve eksikleri onlarla tamamlamaya çalışıyoruz. İyilik bulaşıcıdır. Siz bir yola çıktığınızda her yerden destek gelmeye başlıyor.  Kıtalar arası destekler geliyor. Siz yeter ki iş yapın, bulaşıcı olan iyilik, gelir sizi bulur. Onun için yola çıkmaktan hiçbir zaman geri kalmayacağız, iyilik yapmaya, dokunmaya devam edeceğiz” dedi.  Konuşmaların ardından Özyiğit, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Dilek Çakır, başkan yardımcıları ve birim müdürleri Yenişehir Yaşam Gönüllülerine kısa sürede hayata geçirdikleri birbirinden önemli sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle teşekkür belgesi verdiler.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu