Başkan Dutar halkın sorunlarını dinliyor

İYİ Parti'ye büyük ilgi

İlk Yayın : 28 Mayıs 2021 – Son Güncelleme 28 Mayıs 2021, 19:54

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı, milletvekilleri ve parti yöneticileriyle birlikte ilçe ilçe gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan İl Başkanı Mehmet Dutar, ziyaretlerle ilgili olarak, “Millet artık iş, aş, huzur istiyor, hakça paylaşım istiyor, adalet istiyor kısaca İYİ Parti’yi istiyor” dedi. Dutar ayrıca, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir hakkındaki açıklamalarına da tepki gösterdi.

Merkez ilçe Toroslar ve Mezitli’nin yanı sıra Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Mut, Erdemli, Silifke ve Gülnar ilçelerine adeta çıkarma yapan İYİ Parti’li heyette Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik ve Hakan Sıdalı, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri Burhanettin Kocamaz ve Mehmet Türe, Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ile çok sayıda partili ve ilçe başkanları hazır bulundu. Gittikleri her ilçede büyük ilgiyle karşılanan heyet, sokaktaki vatandaşın nabzını yoklarken esnafın da sorunlarını dinliyor.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; alan çalışmaları yaparak esnafın, çiftçinin ve sokaktaki vatandaşın sorunlarını dinlediklerini söyledi.  “İlçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, il ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte milletimizle dertleştik” diyen Dutar, şunları söyledi: “İktidarın gülü solmuş dikeni kalmıştır ve o diken artık milleti kanatmaktadır. Millet bütün sevgisiyle hasretiyle İYİ Parti’nin iktidar olacağı günü beklemektedir. Partimize gösterilen alakayı kelimeler anlatamaz. Millet artık iş, aş, huzur istiyor, hakça paylaşım istiyor, adalet istiyor kısaca İYİ Parti’yi istiyor.Memleket sevdamızı tazelemek üzere çıktığımız bu yollarda esnafın işçinin isyanlarına şahit olduk. İYİ Parti bu milletin aydınlık günlerinin şafağıdır. İYİ Parti milletinin yanındadır. Genel Başkanımız Meral Akşener Türkiye’dir, Türkiye Meral Akşener’dir. Halk artık liderini de gündemini de kendi tayin edecek çünkü halkı görmezden gelen kendi aile şirketlerini büyütme derdinde bir iktidara artık dur demenin vaktini çağıran bir millet var karşımızda. Her tür provokasyona, sindirmeye, engellemeye rağmen kararlı ve Meral Akşener’e güveni itimadı ve inancı seslendiren bir milletin heyecanına şahit olduk. Bu ziyaretlerde görüyoruz ki esnafın ve halkın tek umudu Akşener’dir.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEPKİ GÖSTERDİ

Başkan Dutar öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize gezisinde çıkan olaylarla ilgili olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Ordoğan’ın, “Bunlar iyi günler, daha neler olacak” şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi. Dutar, “Halkı açıktan açığa tahrik etmiştir. ‘Trabzon’a gitseydi daha fazlası olacaktı’ diyerek sergilenen senaryoyu yazan kişi olduğunu da açık etmiştir. Kullandığı dile ve tahriklerine bakınca anlıyoruz ki genel başkanımız bu siyasetçinin ayarını bozmuştur, psikolojisini darmaduman etmiştir. Tarifsiz korkuların ve iktidardan düşme endişelerinin yarattığı patolojik bir görüntü arz etmektedir. Kendisine acil şifalar dileriz lâkin korkunun iktidardan ebediyen düşmesine bir faydası da olmayacaktır” görüşlerini savundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu