AutoCAD Nereden Alınır?

İlk Yayın : 10 Ocak 2024 – Son Güncelleme 10 Ocak 2024, 16:57

 

Hiç şüphesiz, “bilgisayar destekli tasarım” denildiğinde akıllara öncelikle AutoCAD programı gelir. Bu program mühendislik, mimarlık, eğitim, şehir planlama ve pek çok farklı sektörde aktif olarak kullanılır. Aynı zamanda ülkemizde de sadece bu program özelinde özel – devlet olmak üzere pek çok kurumda dersler verilmektedir. Çok detaylı olması da en önemli avantajları arasında yer alır.

3ds Max ise; profesyonel görselleştirme yazılımıdır. Animasyon, modelleme ve diğer üç boyutlu seçenekler için aktif olarak kullanılmaktadır. Bu yazılımda televizyon, internet ve prodüksiyon (özellikle tasarlama) alanlarında en sık tercih edilen yazılımlar arasında yer alır. Her iki yazılım da Autodesk tarafından geliştirildiği için Autocad Yetkili Satıcı üzerinden anında satın almak mümkün olur.

Lisans Satın Alırken Dikkat Edin

Pazar büyüklüğü ve arz düşünüldüğünde, internet üzerinde bu programı pek çok satan kişi ile karşılaşmak mümkün olmaktadır. Alıcıların öncelikle dikkat etmesi gereken en önemli konu yetkili satıcılardır. Doğrudan bu iş için Autodesk tarafından yetkilendirilmiş adreslerden alışveriş yapmaya gayret göstermeniz tavsiye edilir.

Herhangi bir sorun yaşadığınızda, teknik destek almak istediğinizde bu satıcılar size anında geri dönüş yapacaklardır. Türkiye’de ise enorm.com.tr en fazla tavsiye edilen adresler arasında yer almaktadır. Uzun süredir profesyonel bir şekilde lisans satışı yapıyor olmalarının yanı sıra, profesyonel teknik ekibi ve sürekli hizmet anlayışı ile gözlerden kaçmamaktadır.

Daha detaylı bilgi sahibi olmak ve anında lisans satın almaya başlamak için kesinlikle bu adresten destek almanızı tavsiye ediyoruz.

Lisans Nasıl Satın Alınır?

Gerek AutoCAD gerekse 3DS Max Lisans satın alırken, öncelikle yetkilendirilmiş bir adresi ziyaret etmeniz tavsiye edilir. Doğrudan lisans anahtarı üzerinden bu konuda gerekli görülen alanların ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Hızlı, güvenli ve kaliteli bir adresi ziyaret ettikten sonra satın alma işleminiz için yönlendirilirsiniz. Ardından size bir lisans anahtarı, dokuman ve teknik bilgi verilir. Autodesk ürünlerini resmi sitesinden indirdikten sonra kısa süre içerisinde bilgisayarınıza kurarak, lisans anahtarını girmeniz yeterli olacaktır. Kısa süre içerisinde program çalışacak ve kullanılmaya başlanacaktır. Hızlıca satın almanız yeterlidir.

Başa dön tuşu