Akdeniz Belediyesi’nden ödüllü fotoğraf yarışması

İlk Yayın : 27 Nisan 2021 – Son Güncelleme 27 Nisan 2021, 13:16

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi; ilçenin tanıtımına katkı sağlamak ve saklı kalmış güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenliyor. “Akdeniz’de Yaşam” konulu ödüllü fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 25 Mayıs 2021.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; yarışma kapsamında yapılacak jüri değerlendirmesi sonucunda, birinci gelen fotoğraf sahibine 3 bin TL; ikinciye 2 bin TL; üçüncüye de bin TL ödül verilecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenler, değerlendirmeye alınmasını istedikleri fotoğraflarını; “kultursosyal@akdeniz.bel.tr” adresine yollayabilir veya (05369686560) numaralı telefon ile whatsapp üzerinden gönderebilir.  Yapılacak jüri değerlendirmesinin ardından da dereceye giren fotoğraflar ve sahiplerinin katılacağı ödül töreni ve sergisi ise 29 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenecek. Değerlendirmeye gönderilecek fotoğrafın, Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde çekilmesi şartıyla, yarışmaya, Mersin’in her yerinden katılım sağlanabilir.

BAŞKAN GÜLTAK: “YARIŞMAYA HERKES DAVETLİ”

Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada, yarışmanın herkese açık olduğunu belirterek katılım çağrısı yaptı. Başkan Gültak, “Amacımız, Akdeniz ilçemizin tanıtımına katkı sağlamakla birlikte; bugüne dek gün yüzüne pek çıkmayan saklı güzelliklerini ortaya çıkarmak, böylelikle ilçemize ait bir zengin bir arşiv oluşturmaktır. Akdeniz’in tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini ortaya çıkaracak yarışmaya tüm fotoğraf sanatçıları ve amatör fotoğrafçılıkla uğraşan herkes davetlidir. Yarışmaya katılacak vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür eder ve başarılar dilerim” dedi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu