33333: MERSİN, KURTULUŞ, METRO, MİLLET, ALAN CUMHURİYET

İlk Yayın : 4 Ocak 2022 – Son Güncelleme 4 Ocak 2022, 20:54

İL KODU: 33 Mersin

KONU: 3 OCAK 1922 Mersin’in kurtuluşu,

TARİH: 3 OCAK 2022 Mersin’in kurtuluşunun 100.yıl dönümü,

SAAT: 3 gündüz (15.00) METRO’ un temel atma töreni,

Bazı rakamlar tesadüfen yazılmaz.

Bazı anlam ve anlatım eksikliği iz bırakmaz.

Bazı gelişmeler tarihte kalıcı değer yaratır.

Ama zamanında anlaşılmaz.

İşte bütün bunlar hem günümüzde anlaşılan unutulmayan iz bırakan ve tanık olmanın şerefiyle de ölümsüzleşen eserlerin içinde yer almanın kıvancını yaşatır.

Öncelikle yıllarca iktidarda olan bir hükümetin geldiği son durum ülkemiz adına iç karartıcıdır. Bu şartlar altında yerel belediyelerin MİLLET İTİFAKI ya da CHP’nin yönetiminde olmasının getirdiği şansla bir nebze olsun ülkemizin çoğunluğunda bir kısmının açıkça, bir kısmının da gizlice, artık değişimden ve güçledirilmiş, iyilleştirilmiş parlamenter rejimden yana bir iktidarın göreve gelmesini özlemle istemektedir.

Bunun içinde sandığın gelmesini beklemektedir.

Mersin ilimiz de yeni yıla 03 Ocak 2022’de bütün bunları umuda çevirmek halka güven veren ve bütün engellemelere rağmen bir başyapıt ile Mersin’in 100. kurtuluş yıldönümüne denk gelen bir temel atma töreni ile girmek istiyor.

Bu sadece basit bir temel atma töreni değildir.

Tek adam rejimine dönüşen rejimin düştüğü çıkmazdan yılgınlığa düşmüş tüm ülkemizin vatandaşlarına ve hemşerilerimize MİLLET İTİFAKI İle bir araya gelerek CHP Genel Başkanı Sayın, Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ PARTİ Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in katılımıyla yeni bir döneme girildiğini göstermek için,

Bütün engellemelere rağmen bütçesinden krediye ve çalışmalarla elde edilecek kıymetlerin kullandırılmamasının bahanelerine rağmen israf yerine idareli bütçelerle tasarruf sağlayarak geniş görüşlülük projelerin yapılacağını ispat eden,

Ayrıştırma, gerilim, korku, yokluk ve yoksulluğun bir araya gelmeyi engelleyenlere karşı bir araya gelmenin de göstergesi olacağını gözler önüne serecektir.

Bütün dezavantajlara rağmen ülkemizin en büyük 11 ilinin yönetiminde olan yerel yönetimlerin tek suçu olan başarılı çalışmalarını kriminalize etmek için yapılan sinsi planları da bozmak için bir anlam ifade etmektedir.

Merkezi yönetimin başarısızlığı ve yerel yönetimlerin halka umut veren geleceğine güven duyan bir sistemin iyileştirilmiş, güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüştürülmesi inancı ile MİLLET İTİFAKI’NIN her gün artan parti ve taraftarlarıyla yayılarak büyümesinin Mersinde tezahür etmesi için yılın ilk günleriyle coşku yaratması için de bir anlamı olacaktır.

Kısacası 3 Ocak kurtuluşu, 33 il kodu, 3 Ocak 2022 yılında 100. Kurtuluş yıldönümüne denk gelen saat: 3’te METRO temel atma töreninin başta Kemal Kılıçdaraoğlu ile Meral Akşener’in ve MİLLET İTİFAKI başta olmak üzere tüm muhalif ve ülkenin aydınlık geleceğini arzu eden herkesin METRO TEMEL ATMA TÖRENİ için CUMHURİYET ALANI’NDA yer alacağı bir dönemi başlatacaktır.

Akılda kalan ve hafızada iz bırakan bir günün yine gizem ve reel bir geleceğe evrilmesini sağlayan 33333 rakamlarıdır. Sihirli 33333 ifadesi ile bu güne kadar ilimizin kurtuluşunu sağlayan gelişimine katkı sağlayan bugüne getiren ve son olarak da 100. Kurtuluş yıldönümünde METRO açılışı ile birlik ve beraberliği sağlayan Seçilmiş Başkan Vahap Seçer’in şahsında emeği geçen herkese 33333 karesi katlanan bir teşekkürle sonsuzluğa devam eden bir aydınlık gelecek diliyorum.

Bugün 03 OCAK 2022 Yılında, saat: 3 gündüz, (15.00’de) METRO Temel atma törenine herkesi davet ediyorum.

Ben orada olacağım.

Kalın sağlıcakla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu