MDOB’tan “Evita” Müzikali Prömiyeri

İlk Yayın : 26 Mart 2024 – Son Güncelleme 26 Mart 2024, 10:18

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Andrew Lloyd Webber tarafından bestelenmiş “Evita” müzikalinin prömiyerini 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:30’da gerçekleştirecek. Juan Peron’un eşi Eva Peron’un hayatını konu alan müzikal, 30 Mart 2024 Cumartesi günü de bir gala ile seyircilerle buluşacak. İstanbul Devlet Opera ve Balesi Başrejisörü Caner Akın’ın yönettiği eserde, Nihan Çetin Aydın ve Tülay Hatip Uyar gibi sanatçılar rol alacak. Biletler, “biletinial.com” adresinden ve Opera Gişeleri’nden temin edilebilecek.

Eserin müzikal zenginliği ve sahne performanslarıyla dikkat çekeceği belirtiliyor. Orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen ve Orkhan Hashimov’un üstlendiği müzikalde, sahne tasarımından kostüm ve koreografiye kadar her detay özenle planlanmış. Sanatseverler, 18 Nisan 2024 Perşembe ve 20 Nisan 2024 Cumartesi günleri de “Evita” müzikalini izleyebilecekler.

Müzikalin sahne arkasındaki ekip, yönetmen Caner Akın liderliğindeki ekip tarafından titizlikle hazırlanmış. Sahne tasarımı Özlem Topuz, kostüm tasarımı Olcay Engin Kaymaz, koreografi ise Emre Karaca tarafından yapılmış. Işıklandırmada imzası olan isim ise Tarı Deniz. Sanatçı kadrosunda yer alan Nihan Çetin Aydın, Tülay Hatip Uyar, Cemal Eftal Böllü, Onur Turan, Suat Arıkan, Kazım Erdem Özdemir ve diğerleri, seyircilere unutulmaz bir müzikal deneyimi yaşatacaklar.

Eserin heyecan verici atmosferini ve karakterlerinin “Evita” müzikali, Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin 28 Mart 2024 Perşembe günü başlayacak prömiyeri ile sanatseverlerle buluşacak ve ardından diğer tarihlerde de sahnelenmeye devam edecek.

Başa dön tuşu